Reklama

Reklama

Zombie Bloodbath

USA, 1993, 70 min

Režie:

Todd Sheets

Scénář:

Todd Sheets

Kamera:

Todd Sheets
(další profese)

Obsahy(1)

Následkem nehody v atomové elektrárně poblíž Kansas City se někteří lidé změní v toporné stvůry lačnící po lidském mase. Jak se ukáže, jedinou nadějí na záchranu města, jsou příslušníci dvou místních rodin. Ty vytvoří skupinu vedenou bývalým vojákem a vydají se zničit zdroj nákazy. (Weissik)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak si pomyslím, že to tvorcovia určite mysleli vážne! Pecka! V hlavných úlohách s tými najvzorovejšími ksichtami spomedzi konzumných američanov. Totálny SH!T a študijný materiál pre amatérskych filmárov. ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za technické zvládnutí scén, kde zombies pojídají těla svých obětí. Jinak je to pořádná slabota. Klišé střídá klišé, zombíci jsou zde jen do počtu, jelikož každý, kdo se jen trochu snaží, je dokáže odstrčit a utéct. Nejvíc se mi ale líbila postava Larryho (otec), který se po své smrti vrací jako zombie. Jednak nemá vůbec zohyzděné tělo, i přesto že byl téměř sněden, jednak se dále ve filmu objevuje v různém oblečení a vydává se tak nejspíš za "úplně jiné" zombíky. A zrovna v případě téhle postavy to působí dost směšně. Larry má totiž dlouhé vlasy, knír a nezapomenutelnou muskulaturu :D Už se těším na druhý a třetí díl. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 30 000 amerických dolarů. (slatkac)
  • Během castingu se více než 700 lidí dobrovolně nabídlo, že budou hrát zombie bez nároku na honorář. (slatkac)

Reklama

Reklama