Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Macross Plus se odehrává v propracovaném světě Macross (v USA překřtěném na Robotech) a rozehrává komplexní příběh, kde nechybí efektní výbuchy, rivalita, umělá inteligence, láska a všechny ostatní elementy velkolepé podívané. Díky propracovanému příběhu, velmi kvalitní animaci a úžasné hudbě Yoko Kanno nadchne každého, nejen příznivce robotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Nevím no, je to takové divné. Celý ten milostný trojúhelník mi přišel dost mimo, hlavně to rozpomenutí jedné z postav a uvědomění si svých skutků mi přišlo skoro až vtipné... Audiovizuálně jde však (hlavně s přihlédnutím k době vzniku) o naprostou nádheru. ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Moje první čistokrevné mecha anime. Ze dvou třetin přijatelnější Top Gun a z jedné třetiny Ghost in the Shell, odproštěný od přílišného filozofického balastu. Samotný příběh není nic extrémně úchvatného, přesto mě však dokázal zaujmout, mimo jiné i díky zajímavému prostředí. Ke shledání dvou bývalých přátel, kteří se nenávidí a dívky, kterou oba milovali se nakonec přidává i něco mnohem důležitějšího...nejde o nic menšího než záchranu světa. Navzdory roku výroby je animace i dnes velmi kvalitní. Zvláště bojové scény jsou dobré, vše je tak rychlé že chvílemi skoro nepostřehnete co se vůbec děje. Dávám silné 4*. ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Dějová linie s dvěma bývalými přáteli rozhádanými kvůli dívce není nic nového ani originálního , škoda že nedali větší prostor linii se Sharon , mohlo to být mnohem zajímavější . ()

Galerie (11)

Související novinky

MACROSS PLUS – japonský animovaný film

MACROSS PLUS – japonský animovaný film

07.01.2007

Pro ty, kteří již přečetli všechny knížky nadělené Ježíškem, a především pro anime fanoušky, kteří neví jak naložit s jedním z dlouhých lednových večerů, je tu konečně dobrý důvod proč vylézt z… (více)

Reklama

Reklama