Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Recenze uživatele Tucqa k tomuto seriálu (1)

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998) 

Musím změnit své původní hodnocení ze 4* na 5*, protože jedno zhlédnutí mi nestačilo k ocenění všech aspektů tohoto jedinečného anime. Cowboy Bebop se může na první pohled zdát jako obyčejné anime, ale když vezmete v úvahu propracovanost historie každé postavy, které se nám ve flashbacích pomalu objasňuje, doplněnou o unikátní jazzovou a bluesovou hudbu, které nemůžu vytknout sebemenší chybičku, pak nevidím jediný důvod nedat 5*. Hlavní hrdina Spike je navíc jedna z mých nejoblíbenějších postav a to jak díky jeho povaze, tak díky jeho pohnutému osudu. Toto anime bych zařadila do sekce Top 10 anime, které by každý fanoušek tohoto žánru měl vidět, a to z jednoho prostého důvodu - mnoho lidí dnes sleduje spíše novější anime (hlavně kvůli propracovanějšímu vzhledu) a ty starší tak trochu opomíjí, což je podle mě škoda, protože Cowboy Bebop kvalitativně převyšuje, podle mého názoru, většinu tvorbu poslední doby. SEE YOU SPACE COWBOY... ()

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama