Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva páry - Javier/Sonia a Pedro/Paula - jsou nejlepší přátelé. Jednoho dne však Paula ukončí svůj vztah s Pedrem kvůli jinému záhadnému muži, kterým není nikdo jiný než Javier. Pedro je ale posedlý touhou zjistit, kdo je oním záhadným mužem. Požádá proto o pomoc svého nejlepšího přítele Javiera. Ten, kromě toho, že musí vše před Pedrem utajit, si není jistý, zda má opustit Soniu kvůli novému vztahu, který udržuje s Paulou. Režisér Emilio Martínez Lázaro natočil úsměvný příběh dvou mladých, atraktivních párů, které si tajně vymění své partnery a čím dál více se zamotávají do drobných podvodů a lží. Jediná místa, kdy se hrdinové filmu chovají statečně a upřímně, jsou taneční a hudební vstupy, které nenápadně posouvají děj kupředu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ve filmu máme skupinu A, tvořící jednoho muže a jednu ženu, kteří spolu souloží co to dá. Dále máme ve filmu skupinu B tvořící jednoho muže a jednu ženu, kteří spolu souloží co to dá. Následně nám vznikne skupina C tvořící muže ze skupiny A a ženu ze skupiny B, kteří spolu začnou souložit co to dá. Zcela překvapivě nám však vzniká skupina D, tvořící muže ze skupiny B a ženu ze skupiny A a světě div se i oni si pořádně zašukaj . No a když se ve filmu nešuká, tak se v něm zpívá o lásce a věrnosti :). Líbilo se mi to, hlavně Paz Vega. S ní bych chtěl v jakýkoli skupině a klidně i na druhý straně postele. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Mixovaný copánek více žánrů, který si asi za týden nebudu pamatovat, ale krk dám za to, že pánové na Paz Vegu nezapomenou. A jinak, ach ta láska...........nevypočitatelná.....ale krásná, smutná, nádherná, tragická............ a v tomhle případě, postelová jednohubka. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Nesnese srovnání ani s českými mládežnickými muzikály (STARCI NA CHMELU, ŠAKALÍ LÉTA, REBELOVÉ). Všechny složky jsou tak nějak průměrné až banální - písně (jižanský pop, který neuráží, ale v hlavě dlouho neuvízne), choreografie, zápletka, dialogy... ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Soudě dle hodnocení (64%) jsem očekávala něco mnohem horšího, ale nakonec mě svěží španělská komedie o lásce příjemně pobavila. Pravda ale je, že muzikálová stránka filmu je dost podprůměrná - proč proboha nechávají zpívat herce, kteří viditelně (slyšitelně) zpívat neumí ?! Bylo to pro film nezbytně nutné? Rozhodně ne.... ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jak píše uživ. Enšpígl. Všichni zde souloží (nic proti, je to příjemné a zdravé) a když zrovna nesouloží, tak (děsně rádi) chodí resp. se prochází a když se zrovna neprochází, tak hrozně rádi jedí a to zejména těstoviny, to na všechny možné způsoby. Všechno je tak krásné, příjemné a fajn, takže není divu, že jsem to po 20 min vzdal a šel se taky ven projít. Minul jsem mléčnej bar a chvíli si pohrával s myšlenkou, zkusit velkou sklenici teplého mléka. Tu jsem však následně rychle zaplašil. Už tak mně bylo dost blbě. V tom jsem na rohu zahlédl povědomě-sympatický neon Pilsner Urquell a bylo rozhodnuto. Šup dovnitř, vytěsnit (nejpozději do rána) vzpomínky (vyjma všech těch, kde se vyskytuje Pez Vega) na snímek. Téměř se to povedlo, téměř. Nevadí, člověk nemůže mít všechno :-) p.s. úplně nejhorší zážitky jsou ty, když se začne (resp. dostavý se pokusy) o zpěv. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná komedie o sexu, která naštěstí necítí potřebu být vulgární. Choreografie hudebních čísel působí ještě švihleji než v jiných muzikálech, zato je celkem sexy. Největšími klady jsou sympatické obsazení a svižné dialogy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut jako dabér? Ale jo, po ňadrech Paz Vegy i Natalie Verbeke je to druhá nejlepší věc ve filmu, jinak je totiž El Otro lado de la cama děsná ptákovina. Jako muzikál to ještě jakž takž prochází (i když romantickou pomalou písničku by dva chlapi společně asi zpívat nemuseli), ale scénář už skřípe hlasitě a dialogy jsou úplně obludné (překlad a dabing tomu jistě ještě "přidal", mimochodem Juřička je děsnej). Jako film na růžovou náladu ve dvou doporučuji spíše v originále, i když přijdete o Vašutův k výkonu Guillerma Toleda přesně pasující projev. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická sexuálně romantická zamotanina. Něco ve stylu českých filmů o podvádění a věrnosti....bla bla bla. Je to úplně v pohodě, jen ta muzikálová část asi není pro nás....moc mi nesedla. Jinak v pohodě film s příjemnými herci a opět krásnou a sympatickou Paz Vegou :-) ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla taková hovadina až jsem to musel dokoukat do konce. Scéna na tenisu nejlepší, a za ženskou co vypadala jak Cobie Smulders z HIMYM palec hore.Kdyby do toho nesrali ty dementní písničky bez rytmu, bylo by to ještě lepší. Takhle jen za 3*. ()

sek 

všechny recenze uživatele

Lehký film o vážných věcech s příliš matematicky propočítanými nevěrami, rozchody a návraty. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vtipná a svieža sexuálna komédia zo Španielska s veľmi príťažlivým hereckým obsadením, ale priemernými hudobnými číslami. 6/10 ()

RonaMidu odpad!

všechny recenze uživatele

nikdo odpad nedal,ale já si nemůžu pomoct,nedokoukala jsem ani třetinu...takové blebleble blaaaa...a ještě o ničem ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Subjekt A chodí delší čas se subjektem B. Subjekt C chodí se subjektem D. Ale to nikdo netuší, že B se schází s D, D se chce s C rozejít, ale B se s A rozejít nechce. Aby toho nebylo málo, tak v jeden nezřetelný okamžik se C vyspí s A. A toho ještě 3 kamarádi z tenisu, lesbická herečka, ukecaná kamarádka. A ve chvíli kdy už nevíte kdo s kým ano, a kdo s kým ne, a kdo s kým jen naoko, tak přichází vytoužený konec. Na to, abych se dozvěděl jak to dopadlo (mám takový pocit že asi všichni se všema) už se podruhé koukat nebudu.... Opravdu jsem se v tom dost ztrácel. Ani to, že část filmu byla ve stylu muzikálu mi jako skvělý nápad taky nepřišlo... Z tématu se dalo vytěžit mnohem víc, škoda.. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tak mi zase padl jeden mýtus. Mýtus o ohnivých a žárlivých Španělech, kteří by pro zradu v lásce klidně i zabíjeli. Tak to už neplatí. Dnešní Španělé se sice ohnivě podvádějí, vesele lžou a žárlivě se podezírají z lecčeho, ale nakonec smířlivě dospějí k závěru, že když s jejich holkou spí nejlepší kamarád, tak je to vlastně "v rodině". A aby mě naštvali ještě víc, tak mi k tomu zpívají a tančí. Zlatý Bollywood! ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Nevěry. Druhé šance. Vztahové škatule hejbejte se. Druhá strana postele. Španělská jednohubka s pár dobrými písničkami. ()

Reklama

Reklama