Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování osudů oblíbených hrdinů v bláznivé letní komedii z jihočeských Hoštic. Blažena konečně „urvala“ Vencu, živočichář Béďa se přiznal k dítěti a oženil se s inženýrkou Gábinou. A tak Evík a Miluna z  hospody zůstaly na ocet. Na jézeďáckém zájezdu do Itálie se zhrzené dívky seznamují s údajnými mafiány - v podání Oldřicha KaiseraMartina Dejdara - a nabídnou jim všechen svůj slovanský šarm a šmrnc za likvidaci svých šťastnějších sokyň. Vymyslí plán, který jako v každé bláznivé komedii přináší množství nečekaných zápletek a komických situací ... (TV Prima)

(více)

Recenze (664)

amirgal 

všechny recenze uživatele

Některé filmy, a patří mezi ně celá Troškova trilogie, si pro mne zachovaly jakýsi přídech uvolňující se politické atmosféry, kteréžto uvolnění se dostávalo do souvislosti s mým sebeuvědomováním v dětském věku. Byly to filmy, v nichž se postupně, tak jak byly postupně natáčeny, objevovaly věci, které pro mne byly dosud jakési mlhavé tabu. Zároveň jsou krásným svědectvím o tom, jak se do našeho středoproudu otiskl stav tehdejší společnosti. To je ostatně důvod proč nedávám žádnému z těchto filmů, jejichž kvality mi nejsou blízké, nějaké radikálnější hodnocení. Slouží mi jako vzpomínka, otisk, reflexe absurdity, s níž jsme byli konfrontováni. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Přestože je k vidění mnoho intimních partií, které se jen tak na potkání neukazují, tak je tento díl svojí kvalitou hlubokou pod svými předchůdci. A to jednoduše proto, že není tolik vtipný. Jsem rád, že se Zdendovi nepodařilo zrealizovat, kvůli pár úmrtím 4. pokračování, protože by bylo zbytečně pokažené jméno celé trilogie. Jednak by to už nebyla trilogie, nýbrž tetralogie. A jednak by se v souvislosti s ní nepoužívalo slovo ,,dobrá", nýbrž ,,špatná". To by byla bezesporu velká škoda. Takhle mohu dát s přivřeným očkem 3*. ()

Reklama

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda Troška skoro v plné polní ladí na své budoucí mistrovské opusy. Pokud něco, pak tenhle film aspoň vytváří iluzi, že je opravdu filmem. Hodně mizerným, ale přesto filmem. Sémantika slova "košilatá" v podání Z. Trošky: jezeďácká debilita s několika odhalenými ňadry a pinďoury. Dobré jako antikoncepce... Sémantika slova "komedie" v podání Z. Trošky: humor pro mentálně méně zdatný skot. Dobré zejména jako lék proti zácpě. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

V Hoštické trilogii vtipu ubývalo a trapnosti přibývalo. U "erotiky" už Troška naprosto přetočil výhibku směrem k estrádní a pokleslé zábavě. Množství starých pardálů s předchozích dílů nemůžou zakrýt ten zmatek, co nastal po nových pořádcích, jež Troška (k smůle diváků) náležitě využil. Kromě naprosto odpudivého dua Kaiser a Dejdar i samotný děj ke konci kulhá na obě nohy, což Troška nezachránil. Místy se možná zasmějete, ale pak si uvědomíte, že je Vám k smíchu upocená a teatrální zábava... Marná sláva - ta břitkost prvního dílu už navždy zmizela. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

"Všechno bude! Čeká nás budoucnost, vo který se nám ani nesnilo. To jasně vidim. Zemský ráj to bude na pohled. Budoucnost šťastná, tři auta tady budou stát, bazén s klimatizací a telefon si necháme zavýst až do maštale. A celej svět se bude divit co my češi jsme zač! My už se neztratíme a kór teď ne, když stojíme jednou nohou v Evropě!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (48)

  • Pádem na dlažbu při únosu si paní učitelka (Jaroslava Hanušová) přivodila otřes mozku. Síla pádu je vidět i ve filmu, protože tvůrci tam ponechali originální záběr. (rakovnik)
  • Protože měl herec Miroslav Zounar po operaci, exteriérů v Itálii se nezúčastnil. Jeho nepřítomnost zakryli prostřihy z italských interiérů později točených u nás. (Ganglion)
  • Uvažovalo sa o nakrúcaní štvrtého dielu, to však nakoniec zmaril rozkol medzi Helenou Růžičkovou (Škopková) a režisérom Zdeňkom Troškom. „Zdeněk sa s ňou nedohodol a hovoril mi, že nechce, aby v tom hrala. Ja som mu povedal, že to nie je problém. Lenže Helena sa to dozvedela a urobila všetko pre to, aby sa ďalší diel netočil.“ – povedal scenárista všetkých troch filmov, Petr Markov. Štvrtý diel mal niesť názov Slunce, seno, ufoni. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama