Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování osudů oblíbených hrdinů v bláznivé letní komedii z jihočeských Hoštic. Blažena konečně „urvala“ Vencu, živočichář Béďa se přiznal k dítěti a oženil se s inženýrkou Gábinou. A tak Evík a Miluna z  hospody zůstaly na ocet. Na jézeďáckém zájezdu do Itálie se zhrzené dívky seznamují s údajnými mafiány - v podání Oldřicha KaiseraMartina Dejdara - a nabídnou jim všechen svůj slovanský šarm a šmrnc za likvidaci svých šťastnějších sokyň. Vymyslí plán, který jako v každé bláznivé komedii přináší množství nečekaných zápletek a komických situací ... (TV Prima)

(více)

Recenze (664)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ha ha ha ha ha!! To byla ukrutánská sranda!!!! Proboha, co to melu?? Jedna z největších blbostí v dějinách českého filmu, scénář a herecké výkony stojí za pár facek (asociace s druhým dílem) a jako celek si to nezaslouží nic jiného, než odpad. A i ten odpad bych ještě prohnal přes drtič odpadků, aby nás už nemohl otravovat... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S odstupem času musím jednoznačně říct, že 3. díl by si zasloužil mnohem lepší hodnocení než zde má. Několik kultovních hlášek a spousta ukázaných pincků, kočičáků a koziček. Prostě erotika v tom nejlepším slova smyslu. Kelišová navíc neskutečně perlí a její hláška "Jdu blejt" zlidověla. Stejně jako 5 samyc. Tenhle díl je možná nejslabší, ale co bychom dneska za to dali, kdyby nebyl dílem posledním. 70% ()

Reklama

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Před revolucí těch bobrů a klacků moc na plátně ukázat nemohli, o tom žádná. Stejně jako české kamery na západě. Ale zbytek je jen odvar z minulého dílu, který už tak byl mlácení prázdné slámy. Je to od Trošky velkorysé, ale potenciál jeho "lidového" humoru se už kompletně spotřeboval během pár facek. Ani Italové Dejdar s Kaiserem to nevytáhnou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Znatelný pokles v kvalitě oproti předchozím dílům. Nepříliš nápadité gagy střídají gagy nápadité a prostinké. Herci nebyli už tak zábavní. Troškova režie se spíše zmůže jen na vulgarismy, které ale ještě obstojně fungují, a občas vyzdvihují nedostatky, v již tak plytkém scénáři. Jednoznačně nejslabší díl z celé série, ale zase na druhou stranu, je neodvážnější z pohledu post revoluční nahoty, a i nějaká ta originalita by se našla. Mé hodnocení: 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V pořadí třetí Slunce je naprostou filmovou katastrofou. Tzv. "Troškahumor s.r.o.", který nám pan režisér od té doby předvádí stále, pokud se pokusí o komedii. Vřele doporučuji všem, kteří mají zácpu. Tohle vás zaručeně protáhne.... po letech opravuji svůj názor a dávám smířlivé dvě hvězdy, protože s pravým odpadem právě začal pan režisér až později. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (48)

  • Scény, kdy se Škopkovi a Konopníkovi dočasně přestěhují na půdu, se měly odehrávat v noci (na faře i v kempu u řeky je tma), ale okénkem ve štítu je zřetelně vidět jasné sluneční světlo. (rakovnik)
  • Když Škopkovi rozbíhají počítač, který právě koupili za „echt Gold a ech Gottvaldy za osm“, je vidět na žebrování monitoru docela velkou špínu. Není to nový počítač. (rmarx)

Reklama

Reklama