Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování osudů oblíbených hrdinů v bláznivé letní komedii z jihočeských Hoštic. Blažena konečně „urvala“ Vencu, živočichář Béďa se přiznal k dítěti a oženil se s inženýrkou Gábinou. A tak Evík a Miluna z  hospody zůstaly na ocet. Na jézeďáckém zájezdu do Itálie se zhrzené dívky seznamují s údajnými mafiány - v podání Oldřicha KaiseraMartina Dejdara - a nabídnou jim všechen svůj slovanský šarm a šmrnc za likvidaci svých šťastnějších sokyň. Vymyslí plán, který jako v každé bláznivé komedii přináší množství nečekaných zápletek a komických situací ... (TV Prima)

(více)

Recenze (664)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jestli srovnáte tuhle místy hodně ujetou práskaninu s Kameňáky, musíte uznat, že má ještě "úroveň". Mé 2* berte trochu s rezervou. Objektivně by mělo být nižší, ale o objektivitu nejde, jde o subjektivní pocit diváka...a ten můj je vcelku ucházející. Stále jsou tu vtipy, které připomenou první dva díly a u nichž se vrcholně pobavíte. Ale mnohem více se do děje vkrádá nuda a tak trochu okatá maškaráda. Je možná dobře, že Troška tímto dílem skončil. Věty jako: "Táto, ty si se zul..." jsou stále skvělé, hlavně když je pronese Helenka Růžičková, která tento film společně s několika hereckými jistotami drží nad pomyslnou močálovitou hladinou. ()

Nathalie odpad!

všechny recenze uživatele

Před pár měsíci jsem po dlouhé době jela dálkovým autobusem. Když jsem nastupovala, zdálo se mi, že vousatý řidič má v očích mírně psychotický výraz. A o pár minut později jsem pochopila. Na cestu napříč vlastí nám pustil SSE. A v MP3 přehrávači došly baterky. Vzpomněla jsem si na šestý díl Harryho Pottera. Známka T pro ta nejslabomyslnější individua pod Sluncem? Podle J.K. Rowling T jako Troll, podle mě T jako Troška. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Troška nám tu už trošku začínal babovřeskovatět. Tam, kde první díly nabízely výborně zvolenou sestavu herců i neherců, tam se teď promenáduje řádka italských eskapád, o něž se stará afektované duo Dejdar/Kaiser. A tam, kde dříve byly karikatury škodolibých vesnických drben a buranů, tam jsou teď vyloženě zákeřní a nesnesitelní kreténi... Baví zdaleka nejmíň. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška se stejně jako tisíce českých turistů vydal na (scenaristickou lehce lechtivou) prázdninovou cestu do Itálie. Vyrazil z Hoštic a jako Venuše se mu zjevila hned na šumavských mokřadech vnadná Helena Růžičková. Hoštická Venuše. Taková masovka, ta cesta na Jadran. Jenom je škoda, že to byla jen cesta imaginární, filmová, a že tam Zdeněk se svou filmovou suitou nezůstal... (i když pana Vondrušky či Jirky Lábuse by byla škoda...) Ale ptejme se takhle: Co bude dál? Náměty zjevně nejsou vyčerpány... Slunce, seno a zoofilie? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento diel mám z tejto série najradšej, ak sa to tak dá povedať, lebo túto sériu naozaj zo srdca nemám rád. Tu mi to už prišlo viac vtipné, najmä tým, že to bolo tentokrát porevolučné a do filmu vnikol trocha život, tým výletom, zmodernizovávaním Hoštíc a myslím, že celkom slušnej erotiky, ktorá nebola nejak vulgárna a nevhodná. Aj tak to však bola pre mňa nuda, nesmiešne, také "sedlácke", vtieravé, jednoducho častým opakovaním už vidím všetky nedostatky a cítim sa pri tom zle. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (48)

  • Ve scéně, kdy Škopkovi nakupují počítač a chystají se platit „echt Gottwald“, prodavač přijímá „25 Gottwald“, což je 2 500 Kč, a přepočítává je na 125 marek, takže jedna marka vychází na 20 Kč. To se nelíbí Škopkové (Helena Růžičková), takže prodavač vysvětluje, že 1 Gottwald je 5 marek. Jenže tady máme chybku, protože pokud je 1 Gottwald 5 marek, potom 25 Gottwaldů (2 500 Kč) musí být 500 marek a ne 125, jak tvrdil prodavač o asi dvě věty dříve. (pjotri)
  • Česká herečka Kateřina Lojdová, ktorá hrala inžinierku Gábinu Tejfarovú, sa dostala k svojej úlohe vďaka faktu, že jej matka v tej dobe žila so scenáristom filmu, Petrom Markovom. (dyfur)

Reklama

Reklama