Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování osudů oblíbených hrdinů v bláznivé letní komedii z jihočeských Hoštic. Blažena konečně „urvala“ Vencu, živočichář Béďa se přiznal k dítěti a oženil se s inženýrkou Gábinou. A tak Evík a Miluna z  hospody zůstaly na ocet. Na jézeďáckém zájezdu do Itálie se zhrzené dívky seznamují s údajnými mafiány - v podání Oldřicha KaiseraMartina Dejdara - a nabídnou jim všechen svůj slovanský šarm a šmrnc za likvidaci svých šťastnějších sokyň. Vymyslí plán, který jako v každé bláznivé komedii přináší množství nečekaných zápletek a komických situací ... (TV Prima)

(více)

Recenze (663)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Ti, co se smějí při GO-GO ŠOU, NOVOTÁCH a podobných debilitách na Tv NOVA, ti budou jistě s touto "komedií" spokojeni. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Není trilogie jako trilogie....a když nám ji navíc komerční televize servírují s doslova "Železnou" pravidelností každého půl roku, je to běs, i když jde o normálně zábavnou věc....a to tahle Troškova historka není.... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela paradoxně působí fakt, že zatímco předchozí díl vyprodával kina po tunách, tenhle díl se do kin skoro ani nedostal. Já kdysi odchyt v Mětské knihovně, ale bylo to tak, tak a bylo nás tam cca deset. První čás, kdy naši buránci jedou do Itálie mě fakt bavila, protože sledovat jak obyvatelé Hoštic buraní je fakt neuvěřitelný, hlavně díky dialogům. Ve druhé části se děj přesune do Hoštic a zábavnost rapidně klesá a behěm nahatýho finále u hráze klesá na nulu. I tak ovšem musím přiznat svůj úsměv během filmu, který se samozřejmě odráží v hodnocení: Jo a dostala mně poslední věta Helenky Růžičková, když v roce 1990 řvala " A te%d nás čeká budoucnost o který jsme ani nesnili." Ano Helenko, měla si pravdu o tom co se dneska tady děje, jsme skutečně nesnili. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ha ha ha ha ha!! To byla ukrutánská sranda!!!! Proboha, co to melu?? Jedna z největších blbostí v dějinách českého filmu, scénář a herecké výkony stojí za pár facek (asociace s druhým dílem) a jako celek si to nezaslouží nic jiného, než odpad. A i ten odpad bych ještě prohnal přes drtič odpadků, aby nás už nemohl otravovat... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se otevřou hranice a Troška si může dovolit co chce. To v tu ránu nemá problém vložit antikomunistickej vtip a v závěsu to proložit komunistickým vtipem. A pořád je to stejně vtipný, jak předchozí díly. Nechápu, co na tom ostatní vidí tak špatnýho. Já ten rozdíl teda nepochytil. Možná se tu objeví víc pinďourů, ale to je tak asi celý oproti předchozím dílům. Zřejmě se tu objevil nedodělek (což mě nepřekvapuje) v podobě kritizování úspěšných filmů, který nezestárnou ani když budeme v důchodu. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda Troška skoro v plné polní ladí na své budoucí mistrovské opusy. Pokud něco, pak tenhle film aspoň vytváří iluzi, že je opravdu filmem. Hodně mizerným, ale přesto filmem. Sémantika slova "košilatá" v podání Z. Trošky: jezeďácká debilita s několika odhalenými ňadry a pinďoury. Dobré jako antikoncepce... Sémantika slova "komedie" v podání Z. Trošky: humor pro mentálně méně zdatný skot. Dobré zejména jako lék proti zácpě. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Francouzsky(!) študovaný buran režíruje vesnické burany. Uráží mě to, ale co nadělám. Nádherně to popsal pan Nepil, ve své cestopisné knížce, když navštivil poklidný kempinkový tábor a představil si, co by se stalo s tou pohodou, kdyby tam přijeli podobní Troškovští burani. Při tomhle jednom odstavci jsem se nasmál více jak za celou Zdeňkovu tvorbu. Někdo holt umí srandu alespoň naznačit, Troška ji umí jen prodat. ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl docela vtipný, do dvojky se chvílemi již začala vkrádat určitá hysterie, toto je odpornost plná trapných a rádobylechtivých fórků. Možná, že v Hošticích byli nadšení, ale já nechci, děkuji. Už se nemůžu dočkat, až přijde Kameňák 8, a co natočit ještě pár dílů Slunce seno, pane Troško. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška se stejně jako tisíce českých turistů vydal na (scenaristickou lehce lechtivou) prázdninovou cestu do Itálie. Vyrazil z Hoštic a jako Venuše se mu zjevila hned na šumavských mokřadech vnadná Helena Růžičková. Hoštická Venuše. Taková masovka, ta cesta na Jadran. Jenom je škoda, že to byla jen cesta imaginární, filmová, a že tam Zdeněk se svou filmovou suitou nezůstal... (i když pana Vondrušky či Jirky Lábuse by byla škoda...) Ale ptejme se takhle: Co bude dál? Náměty zjevně nejsou vyčerpány... Slunce, seno a zoofilie? ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Peklo již zná svou přesnou adresu: Hoštice. Nejhorší díl trilogie. Trošku od nejnižšího hodnocení zachraňuje pouze, že v době krátce po revoluci točili ostatní ještě větší kraviny na n-tou. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Nejlepší díl !!!! Česká klasika ! Krátce po revoluci ! Lidi dejte tomu lepší hodnocení ! Není to sice žádné geniální dílo, ale krásně to ukazuje tu dobu ........... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Nathalie odpad!

všechny recenze uživatele

Před pár měsíci jsem po dlouhé době jela dálkovým autobusem. Když jsem nastupovala, zdálo se mi, že vousatý řidič má v očích mírně psychotický výraz. A o pár minut později jsem pochopila. Na cestu napříč vlastí nám pustil SSE. A v MP3 přehrávači došly baterky. Vzpomněla jsem si na šestý díl Harryho Pottera. Známka T pro ta nejslabomyslnější individua pod Sluncem? Podle J.K. Rowling T jako Troll, podle mě T jako Troška. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Troška točil hodnejm srdíčkatejm lidičkám svou typickou buranskou řachandu pro nevinné zasmání, a nějak mu z toho nechtěně vylezla generační výpověď o všeurčujícím českém komplexu méněcennosti, která éru svého vzniku zachycuje s podobnou kousavou přesností jako Chytilové Dědictví. Omylem geniální. Se děsím, jakou neplánovanou satiru za deset let vykoukám z Babovřesků. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz sice neni tak nabusena sranda jako prvni dva, nicmene porad se jedna o perfektni komedii a dustojne zakonceni trilogie. Akorat mi prislo, ze z ty Italie slo vytezit vic. Jinak opet vse pri starym, stejny obsazeni, takze dokonaly, perfektni hlasky a super vtipy. Navic tu je i par nahejch zenskejch. Lepsi 4*. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle díl se určitému většímu podílu trapnosti nevyhnul, ale co se mně na něm líbí jsou ty charaktery dovedený až do krajnosti. Hloupost lidí, která tu hraničí až s neexistencí mozku, maloměšťáctví (nebo spíš malovesničkovství) a čecháčkovství, závist, pomlouvání a posazení se na prdel před kýmkoliv z "venku" a tím spíš ještě z Ameriky. Pomyšlení, že si koupím kompl a hned mi miliony spadnou do klína, že na německýho prodejce vybalím zuby po mamince a ten mi kompl dá před nastavenou pěstí, pomyšlení, že tak dlouho režimem zakazovaná a potíraná erotika nás dokáže přiblížit "vyspělejším" státům ze západu. Tenhle film není ani tak k smíchu, ale k pláči a to proto, že spousta lidí taková opravdu je a není to rozhodně zanedbatelná spousta (o čemž svědčí i sledovanost některých pořadů). No a finále, kdy Helenka provolává Evropě obavy, že se Češi už blíží, se všemi těmi slepičinci, rozvrtaným dvorkem, řvoucí žárlící novomanželkou, senilní babičkou v posteli, hádavýma lidma, pivama a se vším tím uboze trapným, co se v tomto dílu stalo hlavním hrdinům, ten konec je prostě jedním z nejsatiričtějších konců českých komedií. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

"Tak si aspoň řeknu vybraný slova po M, ne?? Myslivec myslí, že mydlář mydlí myš mejdlem, hlemýžď se smýká po mýtině, vymykati, zamykati, máš tam někde samici??" Jeden z mála světlých a úsměvných momentů v třetím dobrodružství z bláznivých Hoštic, kde se trochu přitvrdilo a půlka lidí tu běhá nahá. Bohužel s oblečením šla dolů i kvalita a celková zábavnost série. ()

Reklama

Reklama