Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlou Eufrozínu i s králem odnesli čerti do pekla, a tak se zdá, že Markýtce a Honzovi nic nebrání ve štěstí. Jenže v pekle se vychytralá princezna vlichotí do přízně Luciperovi, a když ho oblouzní, uteče i s králem pomocí sedmimílových bot. Spojí se s Brambasem, odhodlaná zbavit Honzu trůnu. Markýtce a Honzovi se v té době narodí synáček, radost mladých rodičů však netrvá dlouho. Honza odjede s kamarády na pomoc sousednímu králi, napadenému Brambasem, a do zámku se vloudí zlá Dora. Markýtce ukradne miminko, pustí je v košíku po vodě a sestru shodí ze skály. Dítě najdou dva čerti a vezmou ho s sebou do pekla, kde se brzy stane miláčkem všech, dokonce i samotného Lucipera. Štěstí v neštěstí přeje i Markýtce. Zachrání se pádem do vody a v odlehlé jeskyni na břehu se skamarádí s dráčkem, kterého tu drží Eufrozína s Brambasem, aby z něj mohli vychovat mocnou zbraň proti nepřátelům. S jeho pomocí a pomocí dračice unikne ze spárů Eufrozíny a spěchá zachránit Honzu, kterého Dora omámila nápojem zapomnění a snaží se za něj provdat. (TV Nova)

(více)

Diskuze

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

myslím, že scénka kde Pán Boh ide zaplatiť nemá chybu. Negatíva asi prevládajú a je to strašne stupídna rozprávka... ale hentá scénka ma vždy baví. 

Texie

Texie (hodnocení, recenze)

U mě hodnocení táhnou hlavně čerti. Věta "A to jsou lidi." je pro mě prostě hláška tohodle filmu.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Dal som jednu hviezdičku - lebo celý tento film je jedno veľké guilty pleasure ako vyšité. :-))) Detto jeho mladší braček...

axelson

axelson (hodnocení, recenze)

Vim že jsou daleko lepši pohadky,ale male děti to bavi sam mam dvě.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Zemřel zpěvák Karel Gott

Zemřel zpěvák Karel Gott

02.10.2019

Ve věku 80 let zemřel nejznámější a nejúspěšnější český zpěvák Karel Gott. Gott se na hudební scéně pohyboval od roku 1958, kdy se přihlásil do soutěže amatérských zpěváků. Právě tady započala jeho… (více)

Reklama

Reklama