• woody
    odpad!

    Nejvíce se mi pokaždé líbí, když Troška při x-té repríze nezapomene v TV relaci Novy říci, že "Tyhle mé pohádky zůstanou intelektuály nepochopeny a přitom, já když jsem si procházel ty staré recenze, například na Pyšnou princeznu, nebo na Byl jednou jeden král a také byly velmi špatné a jaké jsou to dnes klasiky, že?"V jeho vlastní zdraví doufám, že tím chtěl naznačit, že intelektuálové tu byli i za bolševika, kdy se mu určitě žilo jako praseti v žitě, ale teď aby měl na uspokojování svého "lidového" ega musí točit jednu kravovinu za druhou a dětinsky si to s nimi vypořádávat.Jó, Troška je kumštýř nevkusu.Lidi mu to žerou a my zavšivení inťouši, které jeho filmy uráží máme být ticho.Ale je zajímavé, že tady na něho nadává takový vzorek lidí a stejně má každoročně nejsledovanější film...(20.11.2005)

  • NinadeL
    *

    Princip pohádek na pokračování není špatným nápadem. Jen ta realizace pokulhává.(18.2.2009)

  • igi B.
    *

    Zoufalá rutina, navíc tak laciná... Velký troškář semlel do svého čertovského kotlíku spoustu ingrediencí, ale vyvařil jen šlem a břečku. Ale zase - do pekel - rovnou do odpadu tečou u mistra (a v tučudlácké šašské kinomatlografii vůbec) jinčí kameňáky... Nu a tak s troškou štěstí se to dalo usedět a až pak spláchnout... :-/ - - - P.S. Navíc - jestli jste to trumberové nepochopili, zásadní důvod, proč vznikla tahle pičohádka a zde její odvar v dvojce, je jediný - udělat vejvar a pumpnout novoidní blbouny o nějaké ty chechtáky. Prostě za hodně peněz trošku pískání. A všichni mají pocit, že to je ta >kultůra< či co... V tomhle zdá se je mistr Mistr... ;o) - - - - - (Poprvé značně nesoustředěně, leč v šťastném nadhledu a z pekla dobrém rozmaru viděno 12.8.2008 na novácké trdlovizi, komentář zde jako mnohý - 13.8.2008)(13.8.2008)

  • Jamal
    *

    jj dvojky se těžko dělají z příběhů bez děje, ale jak vidíme stále se o to někdo pokouší. (( ::(16.11.2005)

  • Crocuta
    odpad!

    Pěkná banda šmíráků, tenhle ansámbl...(9.8.2007)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace