Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlouho neudělal, takže - "ARE YOU ARSING WELL HAPPY, YOU DISMAL MOANING FRENCH TWAT?!?!?!":))))) No dobře, tak jo, ještě nějaký ten kec k tomu. Ehmhmhm, můžeme: Dostali mě svojí přirozenou interakcí, ochotou dělat si ze sebe legraci, lingvistickou ekvilibristikou a občas vpravdě ani ne tak nepředvídatelnou jako naprosto šílenou gradací svých skečů. Kombinujte to s jejich značnými hereckými schopnostmi a dostanete zatraceně třeskutou směs, směs s logem "Fry & Laurie - Good Ass Mother Likers". 80%, protože někdy (podobně jako Pythoni) přetáhli strunu anebo ji taky vůbec netrefili...a taky proto, že Laurieho songy opravdu moc nežeru...až na Where Is The Lid, a to ještě jen kvůli tomu, co po ní následuje;) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Praštěnější a zároveň důstojnější nástupce si Pythoni ani nemohli přát. Viděl jsem sice jen první dvě série, ale v pětihvězdičkové odměně mi to nebrání. Nezbývá než doufat, že se těchhle minigenialitek jednou dočkáme i u nás. Na ochutnávku jeden z mých oblíbených skečů: http://www.videacesky.cz/skece/fry-a-laurie-duel ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak krásně, skvostně britské. Úroveň lehce proměnlivá (dvojka byla slabší), ale stále velmi vysoká. Skvělé masky, kostýmy, náměty scének a i zajímavé anketní předěly. V čele toho všeho samozřejmě pánové Fry and Laurie, jejichž bity jsem si náležitě užíval. Soupy twist... 90% (1. série - 100%. 2. série - 80%, 3. série - 100%, 4. série - 90%) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Top z první série: Sexuální výchova (E01), Návštěva kadeřníka (E01), Derek Nipple (E02) a Pád Marjorie (E06). ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jednoduše tuto dvojici miluju! Skvělé scénky (Tony of Plymouth), pointy, hudební čísla (Mystery je skvělá píseň :), krátké pouliční rozhovory,...Navíc když vidím Hugha v dalším dámském převleku, tak se směju, ještě než scénka začne. Zajímavé by taky bylo spočítat kolikrát dostal Hugh od Stephena ránu. Milé je taky, když do jejich scének zavítá Emma Thompson nebo Rowan Atkinson. :) Britský úžasně úžasný humor dvou dobrých celoživotních přátel, kteří se dle jejich slov navzájem zbožňují. :) ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi 3 epizodky, takže bych asi neměla hodnotit, ale to, co tam ty dva předvedli, byla prostě bomba. Vtipný, od začátku do konce, a plný nápadů. Snad jich někdy uvidím víc. ()

vorheese 

všechny recenze uživatele

Hodně zdařilý Flying circus revival. Hlavně Laurieho hlášky jsou k nezaplacení. Agentka MI5: "We should be friends since we work together." Agent MI5: "I work faster alone." Agentka MI5: "Maybe you should go to bed with me." Agent MI5: "I said I work faster alone!" ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Jestli je nejaka dvojice extremne super, tak jsou to panove Fry & Laurie... vynikajici skece, super vstupy a genialni hudba.... Kam se hrabe Genzer se Suchankem ()

repe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám inteligentní humor. Je to prostě podáváno tak, že od vás nikdo nečeká, aby jste se zasmáli...Laurie s Fryem se skvěle doplňují. K mým nejoblíbenějším patří Piano masterclass, English strawberries, Mystery, Steffi Graf, Open University blooper...a mohl bych pokračovat. Žádný díl mě nezklamal a ani dodnes mě to neomrzelo. Absolutní špička. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Jediné, čeho u téhle praštěné dvojky lituji, je fakt, že jsem je objevila tak pozdě! Miluju zmatené rozhovory, jejich převleky za ženy, šílené účesy a hlavně slovní komiku. Jsou prostě skvělý! ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Vynikající humor Montypythonovského stylu zaručeně pobaví všechny milovníky anglického humoru. Vyvážené skeče, geniální pointy, skvělé hudební čísla. Hugha je zkrátka pro House škoda. On se narodil pro tohle... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je na youtube tak málo otitulkovaných scének. Jinak skvělý pořad s hvězdami Černé zmije "Melchettem" Fryem a "Georgem" Lauriem navazující na tradici Monty Python, s neméně zábavnými momenty. Oproti Pythonům zde nemáme surrealistické koláže, nýbrž vtipné a krásné písně od Hugha Laurieho. Nevím, jestli je dobré hodnotit, když jsem toho moc neviděl (deset scének = circa jeden díl), ale přesto dávám pět hvězd, u každé scénky, kterou jsem viděl, jsem se fakt bavil. Mimochodem v budoucnu vše hodlám napravit a stáhnu si všech 26 dílů. :-) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Neznám více nápaditý humor, než který předvádí duo Fry Laurie. A pro kritiky poslední série (kteří hovoří o velkém úpadku kvality) mám jediné slovo: Pretension. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Báječné, vzrušující, skvělé, hebounké, vlhké, mazlivé a rozkošné. Nutno zastavit občas na vteřinu kvůli dalšímu přívalu skvělosti. Řekněme to skvostně, má to lehký, obláčkovitý nádech báječnosti a nemá to, jednoduše řečeno, moc daleko od něčeho fantastického… :)) ()

Reklama

Reklama