Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízké budoucnostii ve městě Metro City v Kalifornii se rozmáhá zločinost společně s nejrůznějšími kriminálními gangy, především pak teroristickou skupinou Outfit, které jsou městem doslova prošpikovány. Čím dál lépe jsou organizované a odolávají dopadení policií. Proti páchání této extrémní činnosti je zřízena přísně tajná speciální pracovní skupina, zřízena federální vládou. Zbraň, kterou k tomuto účelu má být použita je ‘‘ochránce‘‘ útočné speciální vozidlo, které se při transformaci maskuje jako auto Zmije (Dodge Viper RT/10 roadster). ‘‘Ochránce‘‘ sestrojil k tomuto účelu technologický specialista Julian Wilkes, který sám ochrnul, při přestřelce mezi policií a zločinci. Samostatný projekt je však opožděn o četné překážky, ale hlavně především proto, že némá řidiče s potřebnými schopnostmi, zvládnout tento smrtící stroj. Avšak vše se nečekaně změní, při jedné noční loupeži a následné honičce mezi policií a jedním z vůdců Outfitu Michaelem Paytonem. Ten ačkoliv sám je vynikající řidič, je při autohavarii těžce zraněn a zadržen. Oficiálně na operačním sále umírá, ale ve skutečnosti je mu díky moderní technologii společně s pokrokovou medicínou zaveden do mozku implantát, který mu promaže zločineckou minulost a tak vzniká z Paytona nová osobnost Joe Astor. Uplacený radní Strand, muž, který schválil ‘‘Projekt Viper‘‘ a zosnoval vymazání paměti Paytonovi, však sám projekt zdiskredituje, což vede k jeho zrušení. Nicméně, Astor a Wilkes, za pomocí mechanicka Franklina Waterse Zmiji ukryjí, ziskájí přístup k bankovnímu účtu Paytona a rozjíždějí boj se zločinem na vlastní pěst. (CANNIBAL)

(více)

Recenze (6)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

TV pilot k televiznímu seriálu, který žel nedostal další šanci. Sledoval jsem ho když jsem byl mladší a bavil mě ještě víc, než-li pilot u Knight Ridera. Žel seriál už tolik ne. Hodně mě mrzí, že nikdy nevznikl žádný remake. Úplně živě si to dokážu představit. Stačilo by jen poupravit trochu scénář do drsnější eRkový podoby a byl by z toho vynikající akční thriller. Jako hezkou vzpomínku, (kterou bych navíc stejně v těch mladších letech určitě dal) nechávám tedy 5*. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl seriálu, který ukazuje, jakým způsobem se díly budou odehrávat, aneb: Vše začíná. Pro mně lepší než Knight Rider. Tohle autíčku jsem si oblíbil víc. Sice je seriál dost stavěný na dnes už otřepaném enginu hodných a zlých, ale který seriál v té době takový nebyl. Viper alespoň pojal nový způsob a to se cení. ()

Reklama

Reklama