Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokážete přijmout pravdu? Ať už jste Mickey Mouse, ředitel společnosti Philip Morris nebo jakýkoli jiný živel, který neprospívá společnosti,znečišťuje životní prostředí, nechová se dobře k zákazníkům nebopodvádí své zaměstnance, mějte se na pozoru. Michael Moore má vašečíslo nebo alespoň vaši adresu. Jako specialista na odhalování skandálů, novinář a filmař navazuje na svůj seriál „TV Nation“, zakterý obdržel cenu Emmy, ještě úžasnějším seriálem. Bude to možná ten nejúžasnější televizní seriál, který jste kdy viděli! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rawen 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byl Witchhunt v prvním díle :) Michael Moore je nadán v oblasti sarkasmu a satiry a je dobře že podobné pořady v Americe vznikají, na druhou stranu ovšem není možné udělat 12 dílů na jednu sérii aniž by kolísala kvalita jednotlivých investigativních skopičin. Je to příjemné pokoukání (hlavně pro ty co mají Moorea rádi a pro všechny antikonzervativce, antirepublikány, antixenofoby, antihomofoby - prostě lidi co mají všech pět pohromadě) + z důvodů absence českých či anglických titulků i fajn lekce angličtiny :) 7/10 ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně rozporuplné. Rozhodně lepší věc z Michael Moorovi produkce (společně s Bowling for Columbine). Ačkoliv jsem se mnohokrát zasmál při čarolovu nebo jízdě Sodomobilem, je tu spousta manipulace (například při kvízu "bohatých" vs "chudých" - kdy otázky byli ve stylu "Kolik stojí burger u McDonalds) a spousta chytrého střihu. Pokud souhlasíte s tímto obézním džentlmenem - je to pořad pro vás. Pokud hledáte něco informativního zkuste něco jiného. Hodnocení: "3,5/5" Rada na závěr: "Amerika, kedy skončíme tú ľudskú vojnu? Choď sa vypchať aj so svojou atómovou bombou." ()

Reklama

Reklama