Reklama

Reklama

Bláznivá mise 3

  • Hongkong Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling (více)

Obsahy(1)

Druhé volné pokračování této akční-komedi-taškařice kde hned na začátku unesený Sam (Sam Hui) se zaplete s bandou lupičů, kteří jsou zamaskování za falešnou anglickou královnu a Jamese Bonda. Sam jim vše uvěří v naději, že pro ně bude loupit v zájmu anglie a tak pro ně ukradne vzácné diamanty. Na případ je přidělen Samův dobrý přítel Kodyjack, který mu v den loupeže dělal nevědomky alibi a tak Sama kryje. Pravda nakonec výjde najevo a tak Sam s Kodyjackem se pokusí zhatit plány zákeřných podvodníků společně. (Mol)

(více)

Recenze (39)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film by zajisté byl mnohem lepší s čitelným dabingem, nejhůře dopadl Kodyjack, kterému není prakticky rozumnět, něco si zrychlěně mumlá. To že má být dabing? Ve filmu se samozřejmě nějaké humorné situace najdou, stejně jako nereálná akce, dosti přitažená za vlasy, ale s tou musí již divák v této sérii počítat. Plusem filmu rozhodně je oživení Čelistí a Oddjoba. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Znova zabavny film po tretikrat a tentokrat je to o britskej kralovne, ktora aj tak neni prava. Aj tu sa sikovny Sam bezhlavo zalubi do nespravnej, ktora ho spociatku len vyuzivala, ale neskor sa presunie na spravnu stranu a vsetko napravi do spravnosti:) Najlepsia a najzabavnejsia cast filmu bol ten kod ku trezoru v spodobeni hry piskvorky. Sam nemal sancu a on sa vynasiel a doplnil hracie pole dalsou volnou kockou a tak to vyhral a mohol bez problemov otvorit trezor:) Tu je tych blbiniek vo filme o nieco menej ako v predchadzajucich dieloch, ale zas to neni zle, pretoze aj tak to bolo zabavne. Ako som si vo filme vsimol ten Codyjack je stale rovnaky blb a vzdy ma smolu, ako ked na konci filmu hladal svoje dieta, na ktorom mimochodom sedel:) To dieta sa velmi podobalo na svojho otca, dufam ze nebude take hlupe ako jeho otec:))) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším již třetím volným pokračováním. Tentokrát si tvůrci vzali do parády dva významné agentské příběhy. Dnes by asi málokdo nepoznal Jamese Bonda a úspěšný TV seriál Mission: Impossible. A i když se děj toho velice striktně drží, pochopitelně nezůstalo jen i nich.  Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren tentokrát však z pozoruhodnou absencí akčních scén a kaskadérských výkonů. Ale jo, něco málo tu je, ale s porovnáním s předchozími snímky to nestojí ani za řeč. A tak se tento díl jeví jako poněkud slabší a to i co se týče humoru. Byť se všichni snaží seč mohou, k zasmání tady toho zase opravdu tolik také není. I tak se jedná o klasiku, která stojí za shlédnutí. A stejně   jako u předchozích snímků je ohromná škoda, že se již dnes řadí mezi pozapomenuté jak vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Opravdu škoda. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jej, po výborných prvních dvou dílech poměrně citelný sešup dolů. Změna režiséra je hodně znát a rozhodně je to změna k horšímu. Přes všechny ty Bondovské vychytávky, chybí něco originálního nebo pořádně ujetého (a když už je tu scéna, která by tím mohla být pokulhává zpracování (např. jetpack v metru)). Vtipu taktéž ubylo a ikdyž je pár scén vyborných, většinou se točí pouze kolem problemům s "nevěrou". Aspoň že herci zůstali stejní, zvlášt Karl Maka je pořád super, ale i tak to vyjde jenom na lepší dvě. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Oproti předcházejícím dílům sice trojka není tak vymazlená, co se akce týče, a navíc je v ní dost vaty. Ale tentokrát je i ta vata v klidu koukatelná a místy i zábavná. Zklamáním je dost slabý závěr, nicméně je to o něco lepší než dvojka. A jak už zmínil "choze", sledovat enormně znechuceného Petera Gravese je vážně sranda :-) Matně si vzpomínám, že v kratší verzi od Intersonicu s ním bylo ještě pár scén navíc. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama