Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (477)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Není to tak jednoduché. Já jsem se na to začal dívat poměrně brzy, už nevím proč. Nejspíše mě informovaly moje sestry, které se dozvěděly zas od někoho jiného. No a po prvním dílu, jsem se nepozvracel a ani mi nepřipadlo, že by se vskutku jednalo o takovou kravinu. Naopak jsem se začal dívat pravidelně a dohromady jsem mohl zhlédnout dobrých 70% procent seriálu. Docela jsem se zajímal o zápletku, s mnoha kamarády jsem se o Esmeraldě bavil, v naší vesnici byly bohoslužby přesunuty o hodinu, abychom mohli stíhat obé. Nevím, jestli to bylo kvůli tomu, že se tu jednalo o úplně nový fenomén, či zda se mi vkus průběhem doby tak změnil, ale dnes už telenovely opravdu nesnesu. Každopádně, možná se skutečně jedná o takovou příšrnost, ale z mého osobního pohledu musím uvážit, že normálně, pokud se mi něco skutečně nelíbí, neřku-li hnusí, v žádném případě mě to tak nezaujme, abych pokračoval v sledování tohoto až do úplného konce, aniž bych pociťoval jakékoli nelibé pocity. Proto bude pro mě Esmeralda vždy spíše světlou vzpomínkou. Kdyby ji však někdy opakovali, svůj vkus pokoušet nebudu. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Nádherná vzpomínka na tento seriál.Byl jsem mladý a to, co jsem u ní zažíval byla slast.Jediná telenovela na kterou se dá dívat.Když umřela Graciela brečel jsem. PS: Ten, kdo se nedíval pravidelně, ale jak píše jednou za čas a nebo dokonce 1-2 díly, tak je jasné, že ho to nebavilo a má to za odpad.Neznáte vztahy ani problematiku, nedokážete vžít apod.Raději nehodnoťte. ()

Reklama

troufalka

všechny recenze uživatele

Jirka moravský Brabec se jednou na Mohlenickém dostavníku chlubil, že mu maminka u Esmeraldy uštrikovala barevné pončo. Měl ho na sobě. Ukazoval nám přesně místo, kde Esmeralda prozřela. A hle! Barvy se zdály jasnější!! Inu vidno, že i průměrná telenovela může mít poztivní dopad na prostý lid. Mít Emeradla méně dílů, měl by dnes Jiří akorát tak barevnou šálu! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

José Armando: "Kurva zhasni, jsem se svléknul!" Esmeralda: "To je jedno, stejně vidím hovno. Přistup ke mně. Kde jsi do prdele?!" José Armando: "Stojím přímo před tebou, do píči , to nevidíš, ty píčo slepá?!" Esmeralda: "Aha, držím v ruce to, co si myslím, že to je?" José Armando: "Ne, ty krávo, to je koště, já stojím víc vpravo a stojí mně doleva". Esmeralda: "No tak dneska z toho nic nebude, probudil se malý Armando." José Armando: "No fajn, jak to tak vypadá, dneska mě přeblafne sousedka Rosalinda". 0% ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina a vymývárna mozků o jedné mexické krávě, co neustále chodila v jedněch zelených hadrech a kolem ní kroužil zjizvený felčar a cvok v ponču pobláznila celou generaci důchodců a bohužel i mnoho mladších diváků. Já se tomu davovému šílenství naštěstí ubránil. Co se mi ale líbilo byla parodie na tento seriál od Kaisera a Lábuse v podání dílu 418. Esmeralda ze seriálu Tlučhořovi, to nemělo chybu! "Aurora onemocněla!" "Co chytla?" "Někdo si z ní vystřelil!":-D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (16)

  • Ve 41. dílu čeká Blanca (Raquel Morell) s Domingou (Raquel Olmedo) v její chýši na návrat Esmeraldy (Leticia Calderón). Venku je celou dobu tma, Blanca nakonec odchází. Pak sedí při svíčce u stolu Dominga a Florecita (Esther Rinaldi), těsně před touto scénu je krátký záběr zvenku na chýši, v něm ale tmu nesmyslně vystřídala jasně modrá obloha a slunce. (Agatha)
  • Postava Crisanty byla poslední rolí herečky Diny de Marco. Po 7 měsících od skončení natáčení podlehla vě věku 60 let rakovině. (Agatha)

Reklama

Reklama