Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (478)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost která neměla zpatřit světlo To se může líbit jen šíleným buchtám nebo úplnejm gaylordům.Čumět v přepočtu 6165 minut na slepou pizdu,která pořád chodí v zeleným a je ráda že se trefí mezi futra a tak tak mine almaru je asi fakt príma zábava.Přidávám jednu básničku kterou dotáhl můj otec z hospody.Bylo to pár dní poté co televize NOVA odvysílala poslední díl téhle píčoviny.Bylo to udělaný jako úmrtní list či parte a znělo to asi nějak takhle:Zelená jak luční tráva,slepá jako patrona.Skoro všemi milována,už skončila potvora.Ženy šijí,lkají,pláčou muži mají zase klid.V obýváku s touhle káčou,nechtějí už nikdy být. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po jednorázové zkušenosti, kterou učinila svého času Premiéra TV s Manuelou v 90. letech, po roce 2000 přišla Nova s fenoménem telenovel Delie Fiallo. Kdo by se byl nadál, že taková nenápadná paní z Kuby má na svědomí tolik námětů pro tolik telenovel a že si Nova začne myslet, že celá ČR bez nich nemůže existovat? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Davové šílenství lidí od 5 - 95 let, enormní spotřeba elektriky ve vysílacím čase, cedule u novinových stánků: "Vlastu s Esmeraldou už nemáme!", nekonečné, fakt nekonečné rozhovory lidí v autobuse o tom, kdo komu víc fandí, nebo jak to dopadne (po 5 minutách jsem hledal něco, čím bych spáchal sebevraždu) a třeba i přeobjednávání se u zubaře, aby se stihla.....Esmeralda. Nevydržel jsem, musel jsem se na pár dílů podívat, abych věděl, proč jsem tak out, proč si nemám s kým povídat, proč nevím, kdo je José Armando apod. Já ten odpad dám, protože TO, co jsem viděl, mě jednoduše znechutilo. Tak moc, že velmi... Od jisté doby jsem alergický na slovo telenovela...nikdo ho přede mnou nevyslovujte:-) ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět jaký jsou lidi pokrytci. Koukala na to půlka národa, ale je to tu samej odpad!. Tak proč jste na to koukali, když je to tak stupidni? Samozřejmě, že Esmeralda je blbost, ale když už jsem na to koukal (a přiznávam, že mě to docela chytlo) tak tomu přece nedám odpad! a neříkejte mi, že všichni, co jste tu dali odpad! jste viděli jen jeden díl a skončili jste s tim... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (16)

  • Raquel Olmedo, představitel Domingy, se nedlouho po svém odchodu z rodné Kuby v roce 1959 stala uznávanou mexickou herečkou. Za svou práci pro televizi dostala v 1984 svou hvězdu na „Paseo de las Luminarias“ v Mexico City, mexické obdobě hollywoodského Chodníku slávy. Mimoto je také úspěšnou zpěvačkou, na svém kontě má více než 6 alb. (Agatha)
  • Leticia Calderón (Esmeralda) se na roli připravovala tak, že se ve svém domě pohybovala v úplné tmě a dále po dobu tří týdnů pobývala v útulku pro nevidomé. (Duoscop)
  • Leticia Calderón (Esmeralda) nechtěla nejdříve o roli Esmeraldy ani slyšet. Zrovna totiž dotočila jinou telenovelu, a navíc se chtěla vdávat. Nakonec ale roli přijala. (Duoscop)

Reklama

Reklama