Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdince Juliettě Valderrámové bylo právě 10 let a poté co ztratila rodiče, žije na venkově ve vesnici San Vincente u svého dědečka. Jejími nejbližšími kamarády jsou Pedro a Cristóbal Valenciovi, budoucí dědicové prosperujícího statku El Castillo. Tomuto přátelství nepřeje otec chlapců Genaro Valencia, protože si myslí, že není dost dobrá pro jeho syny. Ani k chlapcům se však nechová stejně. Prvorozenému Pedrovi projevuje svou přízeň, zatímco k mladšímu Cristóbalovi se chová pohrdavě. Neustálému ponižování je vystavena i jeho manželka Sofie, která se za něj provdala na nátlak jejího otce. Její skutečnou láskou byl malíř Gabriel Almada, který se po letech vrací do vesnice. (duklak2)

(více)

Recenze (27)

Kochanski 

všechny recenze uživatele

vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! a snad naposled má "povedená" kritika ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Já teda musím říct, že jsem viděl asi 10 dílů - ne popořadě a poslední dva díly byli fakt luxusní - trošku mi to připomínalo horor (v pravém slova smyslu) - borec se zastřelí pistolí vloženou do krku poté co zmasakruje pár lidí (předposlední díl) a poslední díl už je romantické klišé ;-) Už jen proto, že mi to tak utkvělo v paměti musím dát jednu hvězdu... :-D ()

Reklama

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Leticia vidí už od začátku, tak nemusí čučet jak načapaný cikán při krádeži slepic, ale stejně hraje jak osel Shakespeara v Pošťákovi (a ten je alespoň roztomylí a užitečný). Labyrinty vášně jsou příkladnou ukázkou typické telenovely:je v ní vše co v ní má být a chybí jí vše, co seriál dělá kvalitním a sledovatelným pro normalního diváka u nás, či či jinde na světě mino Latinskou Ameriku. ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Tato bych ani nenazvala telenovelou ale spíše seriálem pro krátký počet dílů, než je u telenovel běžné. První pochvala patří za úvodní titulky a znělku. Ty záběry do labyrintu keřů, kde nám jsou postavy představovány a prochází spletí cest, které mají symbolizovat zákruty a slepé uličky nejen vášní, byli trefně udělány a hezky podtrhli název i děj. Příběh sahá do minulosti, kdy si rodiče našich představitelů dost ublížili. Julietta přijde o rodiče, posléze i dědečka a je v opatrování Gabriela. Nepříjemný Genaro nemá svědomí ani ruce čisté, stojí za smrtí nejen své manželky Sofie ale i Juliettina dědy a rozhodně ještě má co říci do vztahů Pedra, Julietty a Cristobala, kterým navíc opovrhuje .. no proč asi, že. Nebylo to špatné ani úžasné a hodnotím za střední cestu 3, pohodové obsazení, dost intrik, překvapení a nebylo to zdlouhavé. PS: akorát se hodně Leticia naplakala, až jsem měla strach o její očka. Počet dílů: 80 Viděno: 78 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama