Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna jde hlídat seník, a málem uhoří. Janek ji zachrání, ale jejich vztah je stále pouze obchodní. Sylva se dozví, že Zdeněk splatil dluh Vackových, a vrací se. Vydírá Štěpána a ten nakonec musí říct, že s ní bude dál žít. A Honzák začal hledat Košuta. (TV Prima)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První záchrana života vyústila ke rvačce, druhá nezměnila rozchod. Kolik ještě bude muset Jan zachránit lidí ze vsi, aby už s ním nikdo nemluvil. Komedie s dědkem, boubelkou i pojízdnou prodejnou ujde. Je tedy škoda, že autoři do ní míchají mafii, ochotníka z novin, Džona, byznys sňatek a oheň. Víte přece, kolik obchodních partnerů zmizelo. A přitom jsou Pražáci slušní,. Zajímalo by mě stejně, kdo krade balíky. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět obchodními partnery. Tohle je zapeklitější než nějaká mexická telenovela. Pak jí zachrání krk, a z Jankova fotříka se stane prvotřídní kazišuk. A do toho se na statek sere nějakej investigativní novinář, kterej se chvástá tím, jak na všechno přijde, a zatím přišel na úplné hovno. Navíc pátrá po člověku, na kterého průměrný divák (a možná i nejen ten) dávno zapomněl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama