Reklama

Reklama

Vypůjčené životy

(seriál)
  • Peru Vidas Prestadas

Obsahy(1)

José Maria Rivero, kterému všichni říkají Chema, žije v Paraguaji. Pracoval ve firmě, která bohužel po nějakém čase zkrachovala. Měl přítele Marcose Quiroga a spolu s ním a Marcosovou matkou Gracielou odcestovali do Peru, kde měl být Marcos zaměstnán svým strýcem. Chemovi se moc nechtělo, ale nakonec se rozhodl, že přeci jen pojede. Jenže letadlo mělo nehodu a Marcos s matkou zahynuli. Chema to přežil. Probral se v nemocnici a měl ve svém obleku náhodou Marcosův pas, proto jej taky doktoři jako Marcose identifikovali. Chemovi se potom ve spánku zjevil Marcos a povolil mu užívat jeho totožnost. Tragédii prožívá i mladá advokátka Fernanda Valente. Ta se měla vdávat, jenže její přítel se na obřadu neobjevuje. Fernanda tedy prohlásila, že svatbu ruší a chvíli po té se zhroutila. Zanedlouho přijíždí Chema za Marcosovou rodinou, kde ho všichni považují za Marcose, protože ho ještě nikdy neviděli... (duklak2)

(více)

Recenze (8)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ehm, že by tenhle kasaštyk, koupený jenom proto, že byla šance navázat na úspěch Manuely, byl o tolik lepší? Ale no tak. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Opilý otec Elisy Galindo Héctor srazí autem dítě na skateboardu. Protože má Héctor záznam, znamenalo by to jednosměrnou jízdenku do vězení, a vzhledem k tomu, že dítěti se nic nestalo, přesvědčí Elisa svého přítele Chemu, aby to vzal na sebe. Ten to udělá, ovšem dítě nečekaně zemře na vnitřní krvácení. Chemu proto začne hledat policie. Ten však ještě dříve odletí se svým kamarádem Marcosem ze země. Letadlo se zřítí, a Marcos při letecké havárii zahyne, kdežto Chema přežije, a přivlastní si Marcosovu identitu - rozhodne se navštívit Marcosova strýčka Edgara, který Marcose od dětství neviděl. Tam se zamiluje do Edgarovy dcery Fernandy, a ona do něho. Edgar však tají, že Marcos byl jeho pokrevním synem, a proto se snaží všemi prostředky zabránit krvesmilnému vztahu. Do toho se po Chemovi truchlící Elisa rozhodne vypátrat "Marcose". Rozpoutává se neskutečný kolotoč intrik, který svou originalitou a nepodceňujícím přístupem k divákům konkurenční telenovely převyšuje o několik tříd. Lidi, zkuste být k telenovelám milejší, tahle si to fakt zaslouží. (aneb všichni máme svá guilty pleasures) ()

Reklama

Véronique 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela patří mezi mé nejoblíbenější. "Syrovo očarujúcé" prostředí Paraguaye a Peru, krásná Grécia Colmenares a silný příběh - a to nejen u hlavního páru, Fernandy a Chemy. Velký náboj má také vztah Renáta a "myšičky". Tento kousek, ačkoli může na první pohled působit střídmě, se opravdu povedl! ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Je tam pár dějových veletočů, které člověk sice nečeká ( i když v telenovelách bych se snad nepodivil ani kdyby najednou na zahradě hlavní hrdinky přistála hvězdná loď Enterprisse a z ní vypochodoval kapitán Picard následovaný sedmi trpaslíky a Frankeinsteinem), jenže není to jejich rafinovaností, naopak neuvěřitelnou stupiditou. Jinak Vypůjčené životy nijak nevybočují z obvyklého telenovelového hnojiště. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama