Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jinak v tomto filmu se na malou chvilinku mihla i moje oblíbenkyně Evangeline Lilly, taková malá role a kam se díky LOST vyšvihla :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Dvě hvězdy za písničky, pro písničky Hilary Duff budu mít asi vždy slabost, i když existuje mnoho a mnoho lepších zpěvaček.

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Hodnotit to nemohu,protože film je určen hlavně dvanáctiletým děvčatům.

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

miluju Hilary ... ale Když sem se na to podíval poprví tak to bylo na ***** ale dávám **** protože po 50 shlédnutí mě to už tak nenadchlo

jousep

jousep (hodnocení, recenze)

dalšia blbost s Hilary Duff všetky jej filmy su o tom istom keby mi pustili dva filmy po sebe ani by som nezistil ze sa uz jeden skončil

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

Já myslím, že to nebylo tak hrozný, průměrná "teen" (?) komedie, která nenadchla ani neurazila, přesně to, co jsem od toho čekala. Hilary Duff je sice hezká, ale stejná jako stovky jí podobných hvězdiček, který bych nepoznala, kdybych nevěděla, kdo ve filmu hraje. Kdo mě ale dostal byl Brendan Kelly, který měl sice malou roli, ale těšila jsem se na něj vždycky nejvíc :o)) A závěrečný vystoupení, jak Hilary zpívala a tancovala bylo zbytečně dlouhý pro někoho, kdo nesnáší popík :o)

 (hodnocení, recenze)

Tak rek' bych ze tohle je snad ten nejhorsi film ktery jsem kdy videl. Sceny jsou naivni a dopredu jasne a take je ve filmu na muj vkus mnoho hluchych mist.

Reklama

Reklama