Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Strašný kousek, zápletka je mírně řečeno přiblblá a samotné zpracování hodno filmu pro naivní, neposkvrněné, uměle dokonalé a intelektuálně nepříliš vyvinuté americké dětičky, čímž ostatně Italské prázdniny mají asi být, takže vlastně nakonec nic proti ničemu, ale jestli je vám víc než třináct, tak nedoporučuju. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Jejda, to je tak blbé a předvídatelné až se těžko hledá přívlastek jako co vlastně... Ale vyloženě blbě to zase neuráží, svou stopáží je akorát, herci kdovíjak nepřehrávají a celkově je to příjemné... Je to málo, ale někdy jsem schopen přimhouřit oči i nad zjevnými logickými nedostatky. Slabší **, možná bych dal i odpad, ale to bych to musel sledovat celé od začátku od konce a plně se na to soustředit. Mezi přepínáním jiných programů a spánkem mi z toho holt vyšlo tohle. ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Rána kladivem do čela by způsobila menší bolest než tento skvost. Prakticky není o čem psát. Neskutečně blbé a trapné snad v každém záběru. Vlastně je mi trapně i za sebe, ale musím přiznat, že jsem se překonal a zhlédl to až do konce. Nevím, zda je příjemnější drtit své genitálie ve svěráku, nebo si najmout někoho ze Sušic, aby mi vrážel celou noc rozžhavené sirky pod nehty. Zase jsem jednou posunul svůj práh bolesti. Kam se hrabe Rambo.. 5% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Jedna romantická komedie, pro mladé diváky (teenagery). Poznámka: Film je třeba hodnotit jako mladý divák, a nejlépe dívka. OSTATNÍM SE LÍBIT NEBUDE! Proto na to nekoukejte! Krásná hudba. (Soundtrack 👍) Dokonalé scény. Parádní příběh. Herecké výkony dobré. Prostorový zvuk super (Hudba) Poznámka: Krásné herečky jsou důvod, proč jsme to dříve sledovali. 😄 (Hlavně pak Hilary Duff, byla dobrá volba.) 👍 Nechybí zde humor, přátelství, láska, ani jiné běžné věci, co zde čekáte od romantické komedie. 🙂 Panika začíná, když se objeví princ na bílém koni. Nebo vlastně na skútru. A také sledujte malou animovanou postavičku, co je vnitřním hlasem Lizzie. 👀 Poznámka: Ta učitelka je super. Hvězdiček 4 ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

Byla sem donucena se na to podívat 2x...děkuji pěkně..nikdy víc..ještě teď mám noční můry...Na výraz slečny Hillay ,,já nic, já sem svatoušek" mám vyrážku...ty její rádoby roztomilý pohledy mě zvedaj ze židle...!! Gr.....ztráta času...A se závěrečnou písničkou, kde se snad 100x opakuje Hey Now též do pudlice.... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)

Reklama

Reklama