Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=nK87YLmagt4 - No, konečne Hire, ktorému môžem dať s čistým svedomím plný počet hviezdičiek, a to priamo od môjho obľúbenca Guya Ritchieho. Bez debaty najzábavnejší filmík z BMW série, kde takmer presne sadla aj Madonna v úlohe neznesiteľnej "manierovej" star. Dámy a páni, paráda... ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

jen ať dostanou celebrity do těla (+ lidi, co kašlou na pásy :), takový Taxi trochu, ty široký záběry na bmw jsou hodně kůl, no, řemeslně je to kůl, možná jsou lepší honičky, jízdy....PS: ehm, měla docela kliku, že to nedopadla jak...........ale tak bmw neni mercedes...tim to bude asi....nj, v reálu si to může dovolit pár nejlepších lidí na světě - na závodní dráze - prázdný...hihi..né, já mám honičky rád, je supr, když je to ze všech možnejch úhlů a tak... ()

Reklama

lucyeee 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle krátkometrážní snímek fakt nemá chybu!!!!!!Je to ten nejlepší snímek co jsem zatím viděla a musim říct , že jsem se u toho dost nasmála,ten konec jak Madonnu vyklopí z auta nemá naprosto chybu!!!!Vážně vynikající snímek!!!! :) a musim souhlasit s Tosimem ,,mlátící se Madonna´´ byla náhodou vynikající :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie si při natáčení dobře uvědomoval, že Madonna (v té době jeho manželka) je celebritou, která vzbuzuje řadu různých reakcí. Tak si řekl, proč toho nevyužít, zavděčíme se i jejím fanouškům (Cliveova úvodní řeč) i těm, kteří ji nemají dvakrát v lásce (scény v autě a lahůdkový závěr :-)). Zřejmě nejvtipnější ze série The Hire hlavně díky Madonně povalující se v autě a hrající (opravdu to byl herecký výkon?) naprostou mrchu. Guyi, jak sis mě (zatím) žádným celovečerním filmem nezískal natolik, abych mu dal plnou palbu, tak zde můžu v klidu prohlásit, že tohle (plus jedna hodně povedená reklama) si plný počet určitě zaslouží. Čtvrtý díl ze série The Hire ke zhlédnutí s českými titulky zde. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

I když celá série The Hire jsou reklamní snímky, mají vzhled celometrážního hollywoodského bijáku. Ne však Star. Ta vypadá opravdu jako reklama. Může za to nejen režie Guye Ritchieho, ale i použitá hudba a vtipný konec, který nemá se samotným vozem příliš společného. Podobné věci, které se zde přihodí Madonně, jsem viděl už ve francouzském filmu Taxi, a tam jezdil Peugeot. Moje poklona patří také Madonně-herečce. Být v její kůži, tak takovou roli nevezmu. ()

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, které v tomto díle řídí Clive Owen, je BMW M5. (Listeroman)
  • Jméno Madonna není v celém klipu ani v závěrečných titulcích záměrně zmíněno, nicméně ve scéně, kdy Star "vystupuje" z auta, je za davem novinářů vidět transparent "Madonna rocks!". (kenny.h)

Reklama

Reklama