Reklama

Reklama

Anatomie pekla

  • Francie Anatomie de l'enfer (více)

Obsahy(1)

Ona je dívka. Je krásná. Přesto ji ignorují. Na záchodech klubu si pořeže zápěstí. A tak se poznali. Jemu se ženy nelíbí, ona mu zaplatí, aby se na ni díval, jak ona říká: "Z úhlu, ze kterého by ji nikdy nikdo neměl vidět". "Bude to něco stát" říká on. Čtyři noci. V domě uprostřed ničeho. Čtyři noci na to, aby konfrontovali jeden druhého. Čtyři noci ke konfrontaci nevyslovitelného, k vyjádření toho, co nesmí být ukázáno: onoho tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Catherine Breillat úchylná francouzská kurva tu vytvořila další z nechutností babrající se v oblasti sexu. Japonské pornofilmy by proti tomuto dílku byly adepty na Oskara i cenu v Cannnes. Jsou milé. Toto milé není. Krumpáč zaražený do kundy ve mě žádný zájem nevyvolal. Ale zato čaj z tampónu při menstruaci obdivuji jako filmové novátorství. Jen o teplotě vody tam není stopa. O sexu jdou natočit tak silné a hezké příběhy... a tato pizda to zase tak klasicky posrala... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem neotřelou psychologickou sondu do duší dvou jedinců. Současně jsem byl připraven na ostrý sex, když hlavní roli obsadil R.Siffredi. Pořádně se nedostavilo ani jedno. Nemastné, neslané a nekonečně nudné. Kdejaký experimentální film ze 60.let se dostal mnohem dál. Kdyby alespoň forma byla objevná, když už obsah za moc nestojí. ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

1/10 - Další kontroverzní film, který jsem si díky kabelové televizi nenechal ujít. Po jeho skončení přiznávám, že jsem čekal horší "peklo"... No jo - žiletka, ptáčátko, čaj a násada... - kupodivu na zvracení mi z toho ani nebylo, ani z těch keců (všichni občas kecáváme o blbostech). Spíš si říkám, že kdyby ten film nebyl natočený, tak by se vůbec nic nestalo. PS: Názory paní Breillatové by mě docela zajímaly, ale jen docela trochu. To má být nějaký radikální feminismus nebo co? ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to pomalu začíná vypadat, že erotické a rádoby "šokující" filmy u mě moc nebodují, ale ono to má svůj důvod. Ten film musí mít nějakou myšlenku, musí mě zasáhnout a zanechat ve mně pocit, že o něm musím přemýšlet. Například Snílci, Poslední tango v Paříži, Pianistka, Zvrácený, Buzíci - tyto filmy, přestože byly v jistých ohledech hodně odvážné, mně rozhodně daly víc než Anatomie pekla. I když je Amira Casar opravdu nádherná ženská a u Rocca Siffrediho mi vůbec nevadil jeho herecký projev (přiznám se, že neznám mnoho jeho filmů, kterými si vydělává :)), já prostě nemůžu s účastí a pochopením sledovat navzájem si ubližující dva tvory, jejichž představa o sexualitě se v mnohém odlišuje. Pohnutka ženy, na základě které se snaží prapodivným a občas nechutným způsobem dokázat, aby muž pochopil ženský prvek v tomto světě a vybere si k tomuto"mučení" homosexuála pro mě představuje skutečné peklo a zárověň i sadimus nejvyššího stupně. Vůbec z feministického pohledu na svět je mi občas trochu nevolno, protože já pro muže chci všechno, jen ne mu ubližovat :). Po destrukci nebohého ptáčátka jsem tento film dokoukala jen se sebezapřením a bohužel nebo bohudík si nepamatuji konec. Asi jsem to celé už vytěsnila a nemíním se k tomu vracet. Ono je asi někdy opravdu lepší jen o tom číst než se na to všechno dívat. Jsem asi slaboch, ale raději strávím večer v přítomnosti kvalitních filmů z Erotic City než abych znovu přivírala oči a zároveň se snažila neposlouchat bláboly obsažené v tomto "veledíle". ()

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele

Pomíjím fakt, že na filmu nedělal asi nikdo, kdo s filmařským řemeslem něco společného. Ale jako intelektuální film to postrádá jakékoli smysluplné sdělení, jako umělecké dílo přidanou hodnotu, jako osobní snímek osobitost. Proč bych se na to měl koukat, nebo proč jsem se na to koukal, neřeším, jako divák můžu kdykoli přestat. Ale na důvod proč něco takového natočit, vkládat do toho energii či peníze jsem nepřišel. A to je podle mne průser tohoto snímku... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Amira Casar měla v erotických scénách svojí dablérku. (Indy21)
  • Režisérka Catherine Breillat napsala roli muže speciálně pro Rocca Siffrediho. (Cheeker)

Reklama

Reklama