Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý muž s problémy se vydá na cestu za spisovatelem, o němž si myslí, že má velký vliv na jeho život… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Prostě mi vadí odfláknutá práce. Neil vidí přímo před oknem restaurace policejní auta, z nich vyskakují strážníci. Vzápětí stejné okno rozbíjí židlí a v dalším záběru dvojice utíká po ulici. Jasně. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Rachel Blanchard je kočka. No a film je stejně divný jako DJ Qualls. Hlavní postava je tak trochu magor, tak nevím co si mám myslet, když vidím co vidím. To s tou zbraní mi přišlo zbytečné a jestli nám to mělo přijít normální, tak není normální autor. Jestliže je hlavní hrdina psychopat a není to Hannibal, tak proč se na to dívat??? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

No ano, hlavní hrdina je tak uzavřený v knize Kdo chytá v žitě a své představě o tom, že on je vlastně její literární postavou, že nedokáže vymyslet pokračování příběhu, jak jim to zadá učitel. Když tou knihou žije, tak je pro něj nemyslitelné vybrat si najednou, kam by se měl jeho vlastní život ubírat dál. Chce proto najít uzavřeného spisovatele Salingera, aby mu poradil. Jenomže podivínský autor se samozřejmě s nějakým puberťákem setkat nechce. Pro hrdinu je to, jakoby ho odmítl bůh, svět se mu zhroutí a to je moment velmi blízký katastrofě. Narozdíl od Holdena z knihy, má ale mladík ve filmu průvdkyni v podání krásné spolužačky. Takový doprovod už dokáže i depresivně laděné mladé muže svést ze scestí. ____ Snímek o první lásce a především bolestech dospívání využívá hodně motivů ze Salingerovy knihy (výlet do New Yorku, pracovně vytížený otec, setkání s prostitutkou, pistole) a tvoří z nich vlastní příběh o dobrodružství, který dopadlo jinak, než si všichni představovali. KOUSEK DĚJE Nemůžu si pomoct, ale on tu holku fakt zabil. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama