Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery

  • USA Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (více)
Trailer

V Coolsvillu je v kriminologickém muzeu slavnostně otevřena expozice věnovaná úspěchům společnosti Záhady s.r.o., kterou tvoří poněkud ješitný Fred, krásná Daphne, chytrá Velma, zmatkář Shaggy a jejich pes Scooby-Doo. Zatímco se Velma zakouká do mladého kurátora Patricka Wiselyho, Fred a Daphne musejí čelit otázkám protivné reportérky Heather Jasper-Housové. Slavnost je však přerušena, když nečekaně obživne obří pterodaktyl a napadne hosty. Přestože se s ním přátelé pokusí utkat, monstrum uletí a na něm maskovaná bytost, která spolku vyhrožuje pomstou. Velma s Fredem a Daphne se domnívají, že jde o dílo šíleného vědce Jonathana Jacoba, kterého kdysi odhalili a pomohli dostat do vězení. Zdá se, že při svém útěku z vězení nezahynul v moři, jak se dosud myslelo. Velma zjistí, že klíčem k výrobě monster je látka randamonium, nacházející se v místním uzavřeném dole, a zatímco musejí svést několik bitev s dalšími obživlými duchy, Heather proti nim v televizním zpravodajství rafinovaně poštve celé město. Stávají se z nich psanci, nepřestávají však pátrat po způsobu jak zastavit děsivé události a odhalit jejich původce. Svým svérázným způsobem do vyšetřování zasáhnou také Shaggy a Scooby-Doo, když se jim podaří zmocnit řídícího panelu sloužícímu k oživování a ovládání monster. Padouch ho chce za každou cenu zpět a Velma vymyslí, jak se s pomocí panelu oživlých monster a duchů zbavit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Řežisér musí být opět stejný protože do toho musí opět dát všechno špatné jak jen to jde, druhý díl je snad ještě o něco horší než první díl ale co má o mnohem lepší tak jsou to postavy které mají o mnohem větší hloubku než v prvním díle akorát kde to hodně vadí tak je to u Shaggyho a Scoobyho i když sice mají o mnohem větší hloubku jen nechápu proč režisér chce pořád opakovat ty laciný vtipy který jsou snad ještě o něco horší než v prvním díle, občas se stane že se ve filmech objevují takové laciné momenty jak v tomhle filmu ale aspoň si dá nějaký ten film záležet na ty klidný momenty ve kterým jsou dojemný momenty ale tady když se ukáže klidný moment s hloubkou u postav tak se potom stejně objeví ten hloupý humor který jenom kazí dojem filmu, CGI vypadá o mnohem lépe, podle mě to nevypadá nějak lacině ale i tak to není nějaký převrat, druhý díl je sice o něco akčnější k tomu ještě dokonce má o něco větší zvrat ale to pořád nemění moje hodnocení, jinak hodnotím: Postavy 3/10 Příběh 3/10 Komedie 3/10 CGI 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 3/10 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Stejně průměrný film jako jednička. Tady to vypadá, že tvůrci nevěděli, jestli chtějí diváky bavit nebo nudit. Proč jinak by se všechny postavy snažily být jiné, než jsou? Vždyť při tom zábavnost klesne na nulu stejně spolehlivě jako při Velmině romantické podzápletce. To už ani Scooby se Shaggym nezachrání. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod příšerou. Stačilo by okopírovat komentář prvního filmového příběhu z roku 2002. Hlavním kladem je udržení původního ansámblu doplněného o v té době na podobné vlně plujících Greena se Silvestone, ale jinak…. Zápletka by se opět vměstnala do dvaceti minut animovaného seriálu…..zloduši, netvoři, prdění, Scooby…..neškodná lehčí zábava pro mladší věkem nebo duchem. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, i když humor je infantilní, gagy okoukaný a s předlohou to má společný snad jen hlavní postavy a strašidla. Ale koukat se na to dá. A klidně i víckrát než jednou za život. (Komentář zkopírovaný od jedničky, protože mezi těmi filmy moc rozdíl není. Já vidím dva - zhoršení v podobě ještě větší imbecility scénáře a zlepšení díky Sethu Greenovi.) ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem slyšel. První film jsem viděl. Ten ušel. Tohle už je ale moc. Přijde mi že film naprosto postrádá scénář, humorných scén je pramálo, dobrodružných ještě méně. Dialogy jsou o ničem. Modleme se, aby nevznikl díl třetí, jelikož kdyby se zachovala tato sestupná tendence, tak si nedovedu kvalitu trojky ani představit... Jedna hvězda za vcelku dobrou animaci příšer. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Daphne (Sarah Michelle Gellar) bojuje s Megavoltičem, který jí dá ránu, ona odletí a spálí si konečky vlasů. Když jde však poté s Fredem do starého dolu, kde se rodí příšery, má vlasy v pořádku. (MIG29)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. března 2004 v Hollywoodu (Kalifornie). (Varan)
  • Sarah Michelle Gellar už pokračování točit nechtěla. Přesvědčilo ji 8 milionů dolarů, které dostala za roli Daphné. (Timak)

Reklama

Reklama