Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o německém vynálezci, který se v Americe pokouší dostihnout zloděje svého převratného trabanta. Gunther Schmidt je vynálezce z bývalého východního Německa, který se rozhodne na svém Trabantu 601 dopravit se na světový sraz vynálezců v Hollywoodu. Chce tu předvést se svým Trabbi, který se mu podařil předělat na závodní vozidlo. Šťastně dorazí do USA, ale v Los Angeles mu někdo jeho milované autíčko ukrade. Gunther se ho však nemíní vzdát, a tak ho hledá ze všech sil. V takovém velkém městě, kde se cítí jako ryba na suchu, to však není jednoduché. Pronásleduje ho jeden problém za druhým... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna tak na urovni filmu Blazniva Dovolena v Evrope s Chevy Chasem. Nuda, plane tempo a ziadne herecke vykony - typicke atributy filmu : 20 % ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Z nudy jsem sledoval tenhle sradovni snimek, u ktereho jsem se zrovna nesmal. Obsadit trabanta bylo zajimave a myslim povedene, coz je tak jedina vec. Trochu mi vadil cesky daber Potmesil, ktery daboval vsechno, krome hlavniho hrdiny nosače, co tankuje super. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trabant v hlavnej úlohe amerického filmu. A toto je asi jediná zábavná vec na tomto filme. Obsadiť Doma DeLuisa do hlavnej zápornej postavy bolo fatálnou chybou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Trabant v jedné z hlavních rolí měl velký potenciál, ale herci kolem něho vás moc nerozesmějí. Tak je to jen taková průměrná dobrodružná komedie. Kamera: Flavio Martínez Labiano ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Gunther Schmidt (Thomas Gottschalk) hraje v bytě na Nintendu hru "Super Mario Bros". (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bavorsku v německých městech Kulmbach a Thurnau a v americkém státě Kalifornia ve městě Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama