Reklama

Reklama

Houba Bob, který byl jako kuchař už tři sta čtyřiasedmdesátkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce, sní v podmořském Bikini Bottom o povýšení a věří, že je favoritem pro funkci ředitele nové restaurace řetězce Krusty Krabs. Místo něj však pan Krabs nabídne místo Bobovu pesimistickému sousedu Squidwardovi. Zničený Bob vezme nejlepšího kamaráda Patricka a vydá se s ním do Goofy Goobers, aby utopil smutek ve zmrzlině. Jenže pak se úhlavní nepřítel pana Krabse Plankton rozzuří, že se o otevření Krusty Krab 2 objevila reportáž v televizi, zatímco do jeho restauraci Chum Bucket ještě nepřišel ani jeden zákazník. Rozhodne se pomstít a ukrást přísně tajný recept na populární pirožky pana Krabse. Součástí plánu je také krádež koruny krále Neptuna, falešné obvinění pana Krabse z této krádeže a samozřejmě vláda nad celým světem. Nejprve se mu daří, ale pak se do věci vloží Bob, který spolkne zklamání a jako věrný zaměstnanec nabídne panu Krabsovi pomoc. Jenže dokáže vůbec malá mořská houba tak velkou věc, jako je záchrana královské koruny a likvidace slizké pěny dřív, než Plankton změní Bikini Bottom v Planktopolis? Možná ano, vždyť má na své straně Neptunovu dceru Mindy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

2Pac 

všechny recenze uživatele

...tak toto bolo moje prve stretnutie so Spongiou...prvych niekolko minut som tuho uvazoval, ci ta znacna miera infantilnosti je urcena pre uplne najmensich divakov, alebo je v tom velmi silna miera nadsadzky. Pravdu povediac, neprisiel som na to az do konca filmu, avsak akonahle som nad mojou dilemou prestal uvazovat, zacal som sa kralovsky bavit... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt meganářez nejhustější je ten SpongeBobův kámoš Patrick ten je fakt rulezz. Pak killer Dennis je taky OK ale uplně nejvíc jsou ty dva burani u benzínky jak se vždycky plácnou do kolen a začne hrát Country hudba to se musí vidět. Mimochodem z Hasselhoffa se na starý kolena stal komediální genius. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Správně bláznivá groteska PRO DĚTI chrlila mraky infantilních absurdit každou minutu, potřebovala by však přidat i na "dospělejším" humoru, v téhle podobě si mě nezískala a celkem jsem se nudil. Se SpongeBobem jsem se vůbec nenaladil na stejnou vlnu a ani sám (podobně nevtipný) Hasselhoff s tím nic nenadělal. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Energickosť, s ktorou tvorcovia pristupovali ku každej scéne, je priam nákazlivá a aj napriek tomu, že väčšina humoru takéhoto typu ma príliš nebere, som sa počas celého filmu ani na chvíľu nenudil. Nejde neodporučiť každému, koho dávka hrubozrnnosti takého kalibru len tak nerozhodí. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hustý, něco tak vtipnýho jsem už dlouho neviděl (a to jsem animované filmy nikdy nepovažoval za nijak zvlášť vtipné, spíše úsměvné). Spongebob je teď mojí nejoblíbenější postavou (to je vážně husťák) a cameo Davida Hasselhoffa je dokonalé, asi nejlepší, jaké jsem viděl. Pokud někdo ví, kde je k dostání seriál, tak ať se mi hyperrychle ozve, jinak začnou hrát klavíry. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Napriek tomu, že SpongeBob pracuje pre Krusty Krab viac ako 31 rokov (374x po sebe zamestnanec mesiaca), je stále považovaný za dieťa, pretože morské huby sa dožívajú vyše 500 rokov. (Carol Pifková)
  • Keď kráľ Neptun navštívi reštauráciu Krusty Krab 2, môžeme v okne vidieť, že žiadna reštaurácia Krusty Krab tam nie je. (Carol Pifková)
  • Prvé dve signálne zástavky v prednej časti Krusty Krab znamenajú "Romeo" a "India", zatiaľ čo posledné dve znamenajú "uniforma" a "kilo". Stredná vlajka nemá žiadny význam. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama