Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři roky po loupeži v kasinu Terryho Benedicta se gangster objeví ve vile Dannyho Oceana a jeho ženy Tess. Chce zpět svých sto šedesát milionů dolarů, a tak se celá parta musí znovu sejít. V Amsterodamu se nechají najmout na loupež vzácného dokumentu z trezoru dokonale zabezpečeného domu podivínského milionáře van der Woudea. Přestože se to zdá nemožné, parta nakonec díky Rustymu najde způsob, jak trezor otevřít. Zjistí však, že ho už před nimi vyloupil Noční lišák. Na místě činu nechal vzkaz, že to byl on, kdo Dannyho partu udal Benedictovi. K loupeži je povolána expertka Isabel Lahiriová, která byla kdysi Rustyho milenkou. Brzy pozná, kdo se do domu vloupal. Varuje Rustyho, který řekne ostatním nejen o svém vztahu s ní, ale také, že je dcerou slavného lupiče LeMarca, který před lety zmizel a u něhož se kdysi učil. Dannyho parťáci odhalí, že Lišák je další LeMarcův žák Francois Toulour. Sejde se s Dannym a nabídne mu soutěž o nejlepšího lupiče. Cílem má být vzácný francouzský klenot, který bude nakrátko vystaven v Římě. Pokud ho Danny se svými parťáky ukradne dřív než on, Toulour za ně zaplatí dluh Benedictovi. (TV Nova)

(více)

Související novinky

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Matt Damon je Marco Polo

Matt Damon je Marco Polo

04.05.2005

Scenárista Kráľovstva nebeského William Monahan sa púšťa do písania scenára k pripravovanému dobrodružnému filmu MARCO POLO, ktorý bude vychádzať z Polovej autobiografickej knihy Travels ("Cesty").… (více)

Nový Soderbergh

Nový Soderbergh

18.03.2005

Ďalším filmom Stevena Soderbergha po komerčne úspešných Dannyho parťákoch 2 bude dráma THE GOOD GERMAN, vychádzajúca z románu Josepha Kanona. Snímka bude rozprávať o americkom novinárovi, ktorý sa… (více)

Stále populární tajní agenti

Stále populární tajní agenti

08.02.2005

Eva Longoria bude patrně jednou z posledních hvězd, které jsou obsazeny do snímku THE SENTINEL. Těmi dalšími nejsou nikdo méně známý než Michael Douglas, Kiefer Sutherland a Kim Basinger. Film… (více)

Reklama

Reklama