Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři roky po loupeži v kasinu Terryho Benedicta se gangster objeví ve vile Dannyho Oceana a jeho ženy Tess. Chce zpět svých sto šedesát milionů dolarů, a tak se celá parta musí znovu sejít. V Amsterodamu se nechají najmout na loupež vzácného dokumentu z trezoru dokonale zabezpečeného domu podivínského milionáře van der Woudea. Přestože se to zdá nemožné, parta nakonec díky Rustymu najde způsob, jak trezor otevřít. Zjistí však, že ho už před nimi vyloupil Noční lišák. Na místě činu nechal vzkaz, že to byl on, kdo Dannyho partu udal Benedictovi. K loupeži je povolána expertka Isabel Lahiriová, která byla kdysi Rustyho milenkou. Brzy pozná, kdo se do domu vloupal. Varuje Rustyho, který řekne ostatním nejen o svém vztahu s ní, ale také, že je dcerou slavného lupiče LeMarca, který před lety zmizel a u něhož se kdysi učil. Dannyho parťáci odhalí, že Lišák je další LeMarcův žák Francois Toulour. Sejde se s Dannym a nabídne mu soutěž o nejlepšího lupiče. Cílem má být vzácný francouzský klenot, který bude nakrátko vystaven v Římě. Pokud ho Danny se svými parťáky ukradne dřív než on, Toulour za ně zaplatí dluh Benedictovi. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (587)

Psema 

všechny recenze uživatele

Rozsáhlejší zápletka, která je oproti uzavřené a konzistentnější jedničce v mnoha ohledech roztahanější a neuvěřitelnější. To však neznamená, že by byla výrazně nudnější či nezajímavější. Soderbergh dokazuje, že si umí poradit s grandiózním obsazením a pořádá milý evropský dýchánek plný kamarádského poplácávání po zádech a pomrkávání na ty, kteří Dannymu bezmezně věří. Můžete mě bít, můžete se smát, ale já téhle partě sedmdesátku prostě dám. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj, tak tohle ne. Totálně překombinovaná chaotická nuda. Ve srovnání s prvním dílem tvůrci neudělali krok dozadu, ale minimálně skok. Vtip z prvního dílu je totálně pryč a akce víceméně taky. Prostě se tu kecá 2h o sračkách a potom následuje naprosto debilní závěr a finito. Takové filmy mám ve zvyku hodnoti pouze odpadem a tradice by se měla dodržovat, takže přes všechna herecká esa, kterýma film disponuje po ničem jiném než po odpádku sáhnout nemohu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh dokazuje sobě i nám, že je schopný natočit o tomtéž dva velice odlišné filmy a ještě tím slušně pobavit. Bohužel je tam už jen to "slušně". Povedeně si pohrává s ruční kamerou, která roztřeseně snímá ty elegantní a dobře vypadající herce, kteří už nepůsobí tak sebejistě a pohodově jako tomu bylo při prvním setkání. Ano, je to záměr a je to zajímavý záměr...jenže, kdo o to stojí? Tohle jsou Dannyho parťáci, sakra, ne Guy Ritchie, jehož filmům se až podivuhodně podobá i místní hudba. U toho opravdu člověk neví, co může čekat...skoro:) Ale právě proto, že tohle je "jen" Steven Soderbergh a jsme v žánru v jakém jsme, tenhle tah s temnější atmosférou a pokažením všeho, co jde, moc nevychází. Co ale vychází na sto procent, jsou některé konverzační vtípky, například nezbytný rozhovor Clooney-Pitt mezi čtyřma očima a nějakým tím chlastem, ze kterého pochopíte, že i velká sklenice může být i velkému herci malá. Další skvělá věc a ukázka všemocnosti režiséra je Julia Roberts. Ta samá Julia Roberts, která byla v prvním díle symbolem krásy a tím, zač stojí bojovat do posledního dechu, tady vystupuje jako nenamalované (nebo aspoň namalované tak, aby vypadalo že není namalované) a špatně oblečené křoví a na výsluní září a sexappealem žhne Catherine Zeta-Jones, které mimochodem ty kratší vlasy sluší tak, že by se to mělo v rámci bezpečnosti zakázat. A rozhodně po Bradově boku vypadá líp než Angelina Jolie (zdravíme Tylera;)). Pořádně kvalitní fotky v těch rudých šatech z konce filmu a máme tu novou bohyni....ale to už jsme zase tam, kde nemáme být. Máme být u toho, že ač se druhý díl snaží jak chce, hraje na jinou strunu a kdesi cosi dalšího, aby diváka zaujmul (za což budiž rejžovi chvála aspoň kvůli tomu úmyslu), dějově kombinační frajeřinky je třeba mít v krvi tak jako je tomu třeba u Podfukářů, jinak bude výsledek spíš horší než lepší. A osobně si myslím, že žoviální nadhled slušel Dannyho Parťákům poněkud víc. Hodně těsných 70% a jdu se svou milou na večeři;) PS: Pokud jste to dělal všechno sám, tak hodně velký respekt, monsieur Cassel. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S filmy o podfukářích mám jeden menší problém - čekám podfuky až do úplného konce, takže ve výsledku nebývám moc překvapený tím, že něco není, jak se zdálo být, ale rád se nechávám překvapit tím, JAK to vlastně bylo. A když to má logiku, je to dobře natočené a zahrané, jsem spokojený, což je i případ druhých Dannyho parťáků. Jednička se mi sice líbila o něco více, ale vlastně ne o moc, a kdyby to bylo o souboji dvou zlodějských es už od začátku, dal bych i tu pátou hvězdičku.____P.S. Tess je Julii Roberts vážně podobná :) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel o dost slabší než zbytek trilogie, dokonce do takové míry, že skoro po deseti letech, co jsem na tyto filmy koukal znovu jsem si z jedničky a trojky pamatoval celkem dost (mnohem častější reprízy), kdežto z dvojky absolutně vůbec nic a už si ji pravděpodobně vůbec nikdy nepustím. PS : Brad to s tím ježkem nikdy neměl zkoušet ()

Galerie (121)

Zajímavosti (36)

  • V rámci obvyklého kanadského žertování nechal při natáčení v Římě Brad Pitt (Rusty Ryan) vytisknout pro místní štáb letáky letáky s instrukcemi. Vypadal jako obvyklé papíry, které se při podobných natáčeních rozdávají, takže mu jejich obsah mnoho členů týmu zbaštilo. Jenže ono na něm stálo: "Pan Clooney by ocenil, kdybyste jej oslovovali jen jako Dannyho Oceana nebo pana Oceana. Vyhýbejte se, prosím, očnímu kontaktu." Clooney (Danny Ocean) z toho byl čím dál zmatenější: "Nevěděl jsem, jestli přeskočilo mně nebo všem ostatním. Než jsem v tom udělal jasno, měli mě všichni za nějakou nafrněnou hvězdu. Tak jsem se naštval a přilepil Bradovi na auto nálepky ,Jsem gay a hlasuju’ a ,Malý penis za volantem’. Když pak jezdil po městě, lidi na něj mávali a troubili a on se taky usmíval a mával… myslel, že ho zdraví proto, že je Brad Pitt". (NIRO)

Související novinky

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Matt Damon je Marco Polo

Matt Damon je Marco Polo

04.05.2005

Scenárista Kráľovstva nebeského William Monahan sa púšťa do písania scenára k pripravovanému dobrodružnému filmu MARCO POLO, ktorý bude vychádzať z Polovej autobiografickej knihy Travels ("Cesty").… (více)

Nový Soderbergh

Nový Soderbergh

18.03.2005

Ďalším filmom Stevena Soderbergha po komerčne úspešných Dannyho parťákoch 2 bude dráma THE GOOD GERMAN, vychádzajúca z románu Josepha Kanona. Snímka bude rozprávať o americkom novinárovi, ktorý sa… (více)

Stále populární tajní agenti

Stále populární tajní agenti

08.02.2005

Eva Longoria bude patrně jednou z posledních hvězd, které jsou obsazeny do snímku THE SENTINEL. Těmi dalšími nejsou nikdo méně známý než Michael Douglas, Kiefer Sutherland a Kim Basinger. Film… (více)

Reklama

Reklama