Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený horor, fakt úžasný, něco jako Prokletí domu slunečnic (i ten je s Kristen). Super podívaná v podání Dennise Quaida, Sharon Stone a samozdřejmě Kristen Stewart, ta byla opět bombastická, bylo hezký jí pozorovat ve filmu, ve kterym si zahrála jako 12-13 leta holka i tam byla nádherná... a ted k filmu opravdu napínavý film, občas hodně lekavý, ještě, že jsem se na to koukal večer, takže jsem měl bedny na potichu, jinak bych se asi po*ral strachy :D ... hlavně toho konce, který byl dokonale napínavý do poslední vteřiny. Tyhle filmy se mi líbí , miluju horory, a tenhle byl uzasny, napinavy proste vsechno a byl hlavne neprehnany.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Škoda, mohl to být velice zajímavý film. Městská rodinka chce najít potřebný klid, proto se přestěhuje na venkov do starého rodinného sídla. Dům má však jedno děsivé tajemství. Histerický výstup s hady v domě mi přišel jako úplně zbytečný. Kůň v bazénu, to už bylo jiné kafe. Skutečně ho přejel Dennis Quaid nebo někdo jiný? Několik hluchých míst nezachránila ani poslední půl hodinka. Přílišná délka filmu také zrovna moc nepřidá. Hereckému obsazení nic vytknout nemůžu. To se mi docela líbilo. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Cooper Tilson (Dennis Quaid) se svojí rodinou opouští velkoměsto, a stěhuje se do překrásného domu na menší vesnici. Už od počátku ale celá rodina cítí nepříjemné pocity z místních obyvatel, kteří jim dávají najevo, že ve městě nejsou přistěhovalci vítáni. A když se původní majitel (Stephen Dorff) vrátí z vězení, tak by rád dostal svůj dům zpět - ale Tilsonovi se jen tak nevzdají ... Nemůžu říct, že bych byl úplně zklamán, ale čekal jsem o dost víc. Takhle je to relativně tuctový thriller, s průměrným hereckým obsazením (snad jen Dennis Quaid mne zaujal) a s velmi předvídatelným závěrem (a jako obvykle v podobných filmech, hlavní záporák je téměř nesmrtelný - což ve filmu znamená minimálně půl hodiny jeho postupné likvidace)... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

54%? Kde nechal dnešní divák vkus? Mě se tedy tenhle thriller v starém dobrém kabátku s uvěřitelnými charaktery, zápletkami a vyústěním, kde nikdo nepřehrává, moc a moc líbil. Kamera byla špičková, pochybuju, že si kdo všiml. Hudba vynikající, dokreslující a v důležitých chvílích výrazná. Děj byl kompletně logický a uzavřený, vždyť i pověstné kladivo vysící na zdi se na konci přihlásilo o slovo. Pravda, nedostalo se mi pocitu, že bych byl nějak překvapen z vývoje, ale o tomhle ten film vůbec nebyl. Ani se nesnažil být. Od počátku bylo jasné, kdo bude dělat problémy. Ale jak je dělal, bylo pro mě mnohem uvěřitelnější a vyhlazenější, než nějaký přiblblý přehrávající herec, který je veskrze a bezdůvodně zlý. Perfektně zahráno. Ode mě 85% = 4/5 ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vyjádřeno slovy "Hawkeye" Pierce ze seriálu M.A.S.H.: VENI, VIDI, NUDI. Tenhle film naprosto postrádá šťávu, je nudný a plytký, herci nijak nezáří... NUDA. Nejpovedenější jsou plakáty k "Cold Creek Manor" - konkrétně ten záběr na obilné pole a dům v pozadí se soumračným nebem, to bych si doma klidně pověsila. Film podruhé sledovat nehodlám. 40%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Christopher Plummer své scény natočil za dva dny. Jeden den filmoval s Dennisem Quaidem, druhý pak se Stephenem Dorffem. (Terva)
  • Daleho (Stephen Dorff) zranění mění své pozice a množství krve. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)

Reklama

Reklama