Reklama

Reklama

Jaký je nejlepší způsob, jak dokázat, že Santa existuje? No přece chytit ho! Malá Judy má plán, jak to udělat - nastraží na Santu důmyslnou past, do které se zaručeně chytí. Judy ho potom jen ukáže rodičům a bratrovi a zase ho pustí. Jenže ji nenapadlo, že dospěláci nebudou mít asi pro cizího muže v jejich obýváku pochopení a zavolají policii. Chudák Santa tak skončí na Štědrý večer v cele. Kdo ale bude rozdávat dárky? Je potřeba zachránit Santu a tím celé Vánoce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Blader589 

všechny recenze uživatele

ked som si tento film pozrel že je to v čiernom a má to 29% tak to musí byť kravina ale nebola.Bola to celkom priamerná komedia o známom Santa Clausovi ktorého zavrely do basi. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Horečně uvažuji, co říci o tomto filmu. Víte, já mám vánoční filmy velice rád a jsem ochoten jim leccos odpustit a nad mnoha věcmi přivřít oko. Ale co v žádném případě nemohu odpustit, to je, s prominutím, naprosto imbecilní scénář, který je založen pouze a jen na tom, že dospělí nevěří na Santu, a tak mají scénáristé čas rozvíjet další a další děj. Ale po chvilce už mi docela lezlo na nervy, jak pravý Santa neustále vysvětloval, že je Santa, ale žádný dospělý mu nevěřil, a tak se dvakrát ocitnul ve vězení a v mnoha dalších situacích, z nichž jen málokterá byla vtipná. Nebavil mne ale ani nadutý šerif, který měl potřebu se neustále dělat důležitým a mstil se svému kamarádovi z dětství za to, že mu vytahoval trencle. A vrchol všemu nasadil velice trapný elf, který se vydal Santovi na pomoc. Ten elf, to byl totiž vyloženě výsměch, jednoznačně to byl nejhorší elf, jakého jsem kdy ve vánočních filmech viděl, a za druhé jeho arsenál zbraní byl překvapivě slabý. A nutno ještě zmínit létající soby, na nichž bylo jasně vidět, že byli uděláni počítačově. Prostě velice zpackaný vánoční film, který má z mého pohledu to štěstí, že je právě filmem vánočním, a tak jsem se všemožně snažil hledat pozitiva. A zjistil jsem, že přece jen pár scének se mi tam líbilo a dětské herecké výkony zase nebyly tak špatné a Santa byl velice sympatický. Takže nakonec uděluji s tak trochu přivřenýma očima dvě hvězdičky. Ale znám mnohem lepší filmy se Santou a kdo nemá tak kladný vztah k vánočním filmům, jako já, tak asi nebude mít daleko k tomu nejnižšímu hodnocení. ()

Reklama

Karja 

všechny recenze uživatele

Mám vánoční filmy od dětství ráda, takže na ně nedám ani dopustit. I když tento zrovna asi není nic moc, ale k nejhorším bych ho také neházela. Je to taková normální vánoční komedie o Santovi Clausovi, kde se řeší staré známé, zda opravdu existuje či ne. Koneckonců je to komedie hlavně pro děcka, takže proč přísně kritizovat. Pro děcka bych právě řekla, že to může být docela fajn rodinná komedie. ()

ArtStyle odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši, to je teda hrozný kýbel sraček. A proč to proboha přeložili jako "Věřte, nevěřte" když to s tím pořadem nemá nic společného? Hanba. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama