Reklama

Reklama

Au Pair II aneb Pohádka pokračuje

(TV film)

Obsahy(1)

Firma Olivera Caldwella se připravuje na velkou fúzi se společností Tek Hausen, protože její zakladatel Karl Hausen se chystá odejít do důchodu. Oliver kvůli sloučení společností přijíždí s Katie, Alexem i Jenny do Evropy. Dospělé Hausenovy děti Cassandra a Michael se domnívaly, že převezmou společnost. Protože se tak nestalo, chtějí Olivera a Jenny zdiskreditovat. Nejsou ale jediní, kdo má skryté plány. Alex a Katie jsou přesvědčení, že jejich otec a Jenny by se měli už dávno vzít, aby konečně všichni mohli žít jako rodina. A tak naplánují operaci "žádost o ruku". Cassandra a Michael v tom uvidí svou příležitost. Rozhodnou se uměle vytvořit pořádný skandál, který by zničil Jennyinu i Oliverovu pověst a také jim překazil plánovaný sňatek. Pokud by se jim to podařilo, převzali by otcovu společnost a s ní i spoustu peněz. Vymyslí si proto lstivý plán... (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Dokonalý návod pro scénáristy, režiséry  a tvůrčí tým s touhou přivést do filmového světa trapnou a ubohou "rodinnou, romantickou komedii". Takový film, plný bláznivých scének (nechybí bourání stolů s jídlem vč. obrovského dortu), plný přehnaných, laciných výmyslů, (záběry s paparazzim, padání na zem), s nelogickými zápletkami a „ultrarafinovanými" léčkami úspěšně likviduje tento žánr. Slovo „odpočinkový"nemá být synonymem slova „hloupý". Hvězdičku dávám za hezké (bohužel nepřiznané) české exteriéry, zámky, Prahu. ()

Leonora odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si krátila čekání náhodnou kravinou, kterou mi nabídlo youtubko... Já teda nevím... Že se po mizerné jedničce někdo pokusí z toho vytřískat ještě pár dolarů, budiž. Ale tohle je fakt totální debakl a považte, ono to má ještě třetí díl! Je to otřesná slátanina, nic než jednička přes kopírák. Neobměkčí mě ani ty české štěky, natož lokace. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabý romantický film ve kterém naprosto nic nepřekvapí. Mladá absolventka vysoké školy nastoupí jako vychovatelka dětí miliardáře a dál už to znáte. Občas má film nakročeno vyhnout se povinnému schema romantických filmů, ale těch několik lepších scén netvoří celek na který se nedá zapomenout. Přesto se film dočkal dalšího dílu. 40% ()

Nijura odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ve ketrém Američani předvedli naprostou neznalost a jen mě otrávili. Většina děje se odehrávala v českém prostředí, ovšem nikde ve filmu o tom nebyla ani zmíňka. A promiňte mi, ale aby se dostali ze švýcarského města (které představoval Český Krumlov) do Prahy za 5 minut na lodi, to už j etroch moc a tato nepřesvědčivost ještě nahrávala jedné z největších blbostí jaké jsem kdy viděla. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlednutí jsem chtěl fakt dát aspoň jednu hvězdu za aspoň malý náznak pokusu o natočení romantické komedie. Ale pokud jste film viděli, hlavně češi, musíte dát odpad, dělat z České Republiky pohraničí Francie a Švýcarska, když každý lajk vidí zámek Lidice, povodí Vltavy, Prahu a Český Krumlov......Jak kdyby svolání akcionářu nemohli udělat o pár kilometrů dál, jak opravdu točili a to v ČR!? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo i v České republice, převážně v Praze. Natáčelo se i na zámku Dobříš, hradu Trosky, zámku Červená Lhota, zámku Hluboká nad Vltavou, zámku Červená Lhota a v Českém Krumlově. (hippyman)

Reklama

Reklama