Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se členem Klubu vrahů ….a všichni vykrvácí !!! Maddy je mladá žena, která jde na party se svým novým přítelem Shawnem. Chce se jen potkat s přáteli a dobře se bavit. Ti ji ale řeknou o „Klubu vrahů“ a pozvou ji, aby se také stala členkou. Maddy si není jista, ale zároveň ji klub přitahuje. Když se stane jeho členkou, jsou její přátelé z Klubu vrahů jeden po druhém zabíjeni. Komu má teď Maddy věřit? Dokáže vraha zastavit a nebo budou všichni zabiti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klub rváčů je v pohodě, Klub sráčů je geniální, Klub vrahů je hrozný. A přitom zápletka by byla na psychologický slasher docela v pohodě, kdyby jí nesrazil na kolena stupidní scénář a kudlu do zad nevrazila naprosto přebubřele tuctová pointa. O herectví nemluvě, protože od podobných filmů herectví neočekávám, ale pokud byli opravdu angažováni alespoň slušní herci, museli se hodně přemáhat, aby hráli tak špatně. Paradoxní je, že zpočátku to na ty ultralevné poměry díky přemíře nahých prsou (a nezapomeňme, že jsme v Hollywoodu, jak je ve filmu několikrát zdůrazněno, takže poměr přírodních/nepřírodních je v neprospěch matičky přírody), a krásně vyhřezlým střevům, jsem si i myslel, že to příjemně překvapí. Pravda, kozičky ještě párkrát zamečí, na hlavní hrdinku se hodně dobře kouká (ale musíte na ní koukat jen jako na ženu, ne jako herečku a díky otřesnému českému dabingu si radši ještě propíchnout ušní bubínky, protože myslím, že v tomhle ohledu nepomůže ani originální znění) a i následující vraždy jsou, z logického hlediska sice naprosto mimo mísu, ale alespoń trošku krvavé a díkycthulhu alespoń minimálně nápadité. Takže vlastně kromě prsou, realtivně dobrých vražd a pohledné hlavní hrdince, může potěšit akorát tradičně ulítlé cameo Lloyda Kaufmana. Zda vám to pro celovečerní film, tedy celých dlouhých 82 minut, bude stačit, musíte posoudit sami. Všechno ostatní totiž stojí za hovno. 0,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud dáváte přednost nahým tělům před hororem, tak tenhle film bude asi něco pro vás. Jinak jde ovšem o velmi nepodařený pokus natočit slasher. Ovšem co se dá od Tromácké partičky taky čekat. Podívat se na film dá, ale maximálně jednou a potom už jen zbývá ho zahodit hodně hluboko do skříně, protože víckrát to nestojí za to. Představa založit podobný klub je ovšem více než lákavá. ()

Reklama

sQelle odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak matoucí film, že to neni ani možný. Celkem povedený poster k filmu, ale ten obsah filmu by na abecedním pořadí nedosáhl ani příčky Ž. Tady už to začíná totiž smrdět hieroglyfama. Za poster bych dal tedy jednu hvězdičku navíc, ale jelikož tenhle film už bych hodnotil zapornými hvězdičkami, tak to prostě lepší než odpad nebude. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Maddy (Debbie Rochon) se přistěhuje do města, a hned se jí podaří najít práci. Se svým šéfem Shawnem si hned padnou do oka, a stanou se z nich více než přátelé. Shawn ji také vezme na párty, kde ji seznámí s dalšími svými přáteli. Něco popijí, a když se všichni uvolní, informují ji o Klubu vrahů, který společně založili. Když ale začnou oni sami umírat, kdo má vše na svědomí? První podezřelou je samozřejmě samotná Maddy... Tak tento film se hodně nepovedl. Už od začátku to vypadalo na docela velký průšvih, neb se měl Devin Hamilton nejdříve rozhodnout, zda bude točit krvavý horor nebo teenagerovskou komedii. Film se prolíná mezi obojím, a ani z jednoho nenabízí nic zajímavého. Čekal jsem že aspoň zápletka přinese nějaké rozuzlení - vraha jsem sice neodhalil, ale díky hodně nesympatickému hereckému obsazení mi bylo úplně fuk kdo se odporoučí dříve, a kdo pozdějc. Kapitolou samou pro sebe je pak český dabing, který je naprosto tragický... ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

I když vím, že KLUB VRAHŮ je sra*kovní pí*ovina, která paroduje známé vyvražďovačky, tak se mi to z nějakého (blbého) důvodu líbilo. Mělo to komediální říz i s těmi lidmi, co si hráli na hvězdy. V jistém smyslu to bylo i nechtěně napínavé, ale pořád tam šlo jen o tu pr*el. Divák to nesmí brát v žádném případě vážně. To je první pravidlo, jak se neurazit z této krutě drzé šaškárny. Hvězdy nám nepřály. Toho se taky nesmí nikdo bát. Přece jde pořád o tu samou věc. Nena*rat, neurazit a rozesmát. Tři věci, co zaručeně v KLUBU VRAHŮ získáte. A co nezískáte? Zaručeně rozhodnutí o tom, že KLUB VRAHŮ je děsuplný film, který musíte zase někdy vidět. Ale pokud chcete někoho na*rat, tak mu KLUB VRAHŮ doporučte ať máte alespoň nějaký zážitek. ()

Zajímavosti (4)

  • Produkčná spoločnosť Full Moon Pictures zmenila v roku 2002 po snímke Jigsaw (2002) meno na Shadow Entertainment a toto je prvý film natočený pod novým logom spoločnosti. (beso74)
  • Na stenách kancelárie, kde pracujú Shawn (Danny Wolske) a Maddy (Debbie Rochon), je možné vidieť plagáty z predošlých produkcii Charlesa Branda, ako napríklad Curse of the Puppet Master (1998) alebo Crash And Burn (1990). (beso74)
  • Veľká časť filmového štábu pracovala súčasne aj na natáčaní snímky Delta Delta Die! (2003), využívajúc tie iste lokácie a aj nábytok. (beso74)

Reklama

Reklama