Reklama

Reklama

Od srdce k srdci

(TV film)
  • USA Straight from the Heart (více)

Obsahy(1)

Tyler Ross je pětatřicetiletý muž skoupý na slovo i úsměv, stojící oběma nohama pevně na zemi na svém ranči ve Wyomingu, kde se zabývá krocením divokých prérijních koní. Ona, Jordan Donovanová, je zas frustrovaná fotografka z Manhattanu, jež si v den svých třicátých narozenin po pětileté známosti s přítelem Edwardem nejvíc ze všeho přeje, aby ji požádal o ruku. V té době objeví Jordanina kamarádka Carla ve venkovské seznamce inzerát, který v něm bez Tylerova vědomí nechala uveřejnit jeho sestra Laurie. Obě ženy velmi opatrně zinscenují Jordanino a Tylerovo víkendové setkání na ranči a začíná nečekaný milostný příběh dvou srdcí, která jako by se hledala odjakživa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ripo 

všechny recenze uživatele

Katastrofálne presladená romantická blbosť z prostredia švárnych a udatných cowboyov medzi ktorých vpadne civilizáciou pokazená Newyorčanka .... Bleeeh ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že romantické filmy mi.veľa nehovoria lebo si vsetky na jedno kopyto, táto snímka je príjemná výnimka. V hlavnej úlohe kone, ranč, pekná príroda, to rozhodne vie zaujmut. Tento film patrí k tomu lepšiemu vo svojom žánru a i ked je to klasický zamilovaný trojuholnik, pekne a vkusne zaobaleny. ()

Reklama

made1 

všechny recenze uživatele

Na televizních obrazovkách je možné vidět plno mnohem horších romantických filmů, tady alespoň věříte kovbojovi, že je kovboj a za ty krásné koně bych se taky přimluvila. Je to sladkobolný blábol, ale v rámci možností se na sobotní ráno na probrání docela hodí. ()

Marieta18 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantika zo zaujímavého prostredia ranča, nádherné kone a fotografka, ktorá prichádza na rande, dohodené z oboch strán členmi rodiny, či spolupracovníkmi... celkom sympatická ústredná dvojica. I keď to najskôr vyzerá bez šance, nakoniec príde i princ (rančer) na koni. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama