Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (88)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoblíbenějších animáků na Foxu. Na Život s Louiem jsem se vždycky těšil. Nejlepší byl jeho otec, který pořád hláškoval a strašně mě bavil. Kdybych se na to koukl teď, tak mi to příjde asi docela o ničem a hlavně je to dělané pro děti a je tam ta dětská naivita. Většina toho co se Louiemu stane je blbost, ale když jsem byl menší, tak mě to hrozně bralo. Z nostalgie ty 4 * nechám. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Tichá voda břehy mele - na první pohled klasický animovaný seriál pro děti, kterej ale v sobě ukrývá nečekaně svěží vtipy. Zvlášť Louieho fóťa je fakt zábavnej týpek. Fakt se u toho zasměje i odrostlejší publikum, jenom záleží na dabingu - viděl jsem to asi ve dvou verzích a ta jedna televizní byla fakt příšerná (chlapy tam dokonce dabovala ženská). ()

Reklama

krvinka56 

všechny recenze uživatele

Jo tak tenhle seriál má jak příjemnou kresbu tak příběh.Navíc je místy dobře k zamyšlení.Ač kreslená postava tak se sní dá sžít.Některé díly sou fakt přehnané jiné vás královsky pobaví.Nevýhoda je že když ho často sledujete tak se ho snadno přejíte.Jeden z mála chytřejších a opravdu zábavných seriálů z Jetixu nebo kde sem to vyděl. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na toto sa tiež nedá zabudnúť. Ďalšie nostalgia, keď vidím alebo počujem o tejto rozprávke, ktorá rozpráva príbeh rodinky Andyho a Lory Andersnových zo 60. rokov, ktorý majú veľa detí, ale najzaujímavejšie z nich je Louie. Otec, ktorý často kričí, rozpráva často príhody, kde začína vetou: "Když sem byl ve válce..." Miluje svojho starého veterána Remblera a keď si Louie niečo zafrfle pod nos na otcovu adresu hovorí vetu: "Já to slyšel!" Nezabudnem ani na malého brata, či Glenna Glenna alebo dievčatá, ktoré sa Louiemu páčili v tábore alebo bežne počas života v malom meste alebo jeho kamarátov. Vyčítať sa tomu dajú niektoré príhody a nie úplne dokončený dej podľa predstáv, či občasná nuda, ale svojím spôsobom to bolo vynikajúce. ()

kamislava 

všechny recenze uživatele

Já ten seriál miluji bez ohledu na věk. Roztomilé příběhy malého Louieho, pocházejícího z početné rodiny, jsou neodmyslitelnou součástí mého dětství. I když více zbožňuji jeho tatínka. Andy, válečný veterán, je skvěle nadabovaný a jeho historky a hlášky jsou vynikající. Škoda, že nemůžu nikde sehnat všechny díly. Koukala bych na ně pořád dokola. S radostí bych se podívala na vánoční překvapení pro paní Stillmanovou a Andyho koledu na závěr. Lora: "Andy, volá tvoje maminka." Andy: "Řekni jí, že zahradničím. Ale v Kanadě." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Celkovo vyšlo 6 kníh založených na jednotlivých epizódach tohto seriálu. (Tolf)
  • Život s Louiem je americký seriál inšpirovaný Andersonovým detstvom. (Tolf)
  • Seriál získal dve Daytime Emmy Awards. Taktiež trikrát získal Humanitas Prize, čo bolo viac než dostal ktorýkoľvek iný animovaný seriál. (Tolf)

Reklama

Reklama