Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

rialilly 

všechny recenze uživatele

Přestože většina lidí tento film nemá rádo nebo ho řadí k průměru až podprůměru, já ho považuji za jeden z mých nejoblíbenějších. Je taky první, ve kterém jsem viděla a objevila svého nyní oblíbeného herce Aarona Johnsona (když nepočítám Iluzionistu, ale tam měl jenom malou roli). Předtím, než jsem tento film viděla, jsem si přečetla i knižní předlohy, které se mi líbily. Film má super soundtrack, klasický, ale pěkný příběh, a všichni herci, možná až na představitelku Ellen, mi byli sympatičtí. Celý film byl zábavný a místy i docela vtipný, zvlášť hned ta úvodní scéna. Je fakt, že na plný počet hvězd to asi není, ale mně se to líbilo, s hrdinkou se celkem ztotožňuju a hraje tam Aaron, takže přihodím a dávám pět. ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Pobaví, neurazí. Kvalitativně o trochu výš než podobné filmy tohoto žánru (pohádky o tom, že ztřeštěnost a opravdovost porazí blond vlasy a tanga). Hlavní hrdinka (v podání Georgie Groome) není moc sympatická, je to popravdě ještě dost dítě. Nechápu, jak holky, které si před týdnem začaly holit podpaží, můžou vdychat nad „bohem sexu“. Co s ním asi tak budou dělat? Při rozmýšlení jestli dvě nebo tři hvězdičky mě přepadl konec sladký jako kamion cukrové vaty a já při přetrvávající bolesti břicha dávám dvě… Jedno minus za hrozný český název, jedno plus za neznámého herce Seana Bourkeho (Tom). ()

Reklama

Talita1 

všechny recenze uživatele

Príjemná teen romantická komédia ako oddychovka na večer. Človek sa ocitne opäť v mladosti, kde sa riešia tak maximálne účesy, oslavy a kto s kým chodí. Skvelý Aaron Johnson ešte v mladom veku na začiatku kariéry. Chválim aj príjemnú hudbu a pekné exteriéry. Šťastný koniec je ako balzam pre romantickú dušu diváka. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

nebýt Aarona (a jeho kapely), vypla bych to už v první čtvrtce filmu... U mě se to stává opravdu velice zřídka, ovšem tohle je jeden z těch případů, kdy jsem více sympatizovala s "ošklivými záporáky" - holkou, která si dovoluje (jak jen mohla!) chodit s chlapem, který se líbí hlavní důře..která je mi mimo jiné šíleně nesympatická a po sérii trapných scén, které jsem přežila v křeči a očima napůl zakrývajíc prsty, bych jí nejraději propláchla hlavinku (v nějakém super wc nejlépe). Ovšem ve zbytku se přeci jen docela zasmějete - nicméně, ono vám už taky nic jiného nezbyde. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len necelú prvú polovicu a tak berte moje hodnotenie s týmto vedomím, no to, čo som mal to šťastie (smolu) vidieť, bolo príšerné. Hlavná hrdinka má traumu z toho, že v 14-tich ešte nemá chlapca, potom sa objaví ofinkáč, ktorý musí v každej scéne vyzerať úžasne, aby ho mohli jeho obdivovateľky hodiny a hodiny ospevovať a špehovať, pričom je to celé presladené, upišťané a namiesto vtipného len trápne. P.S.: Neviem, či je Georgia Groome dobrá, alebo zlá herečka, no jediné čo dokázala spraviť tu, bolo pozdvihnuté obočie na znak prekvapenia, alebo znechutenia, alebo nechápania, vlastne všetkého, čo bolo treba zahrať. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama