Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Wooke 

všechny recenze uživatele

Hlúpo vtipné. Život mladých dievčat je vážne vtipný a tento film to pekne zobrazuje. Ale čo ja viem, okrem fajn skupiny a Aarona, ktorého žerú a milujú takmer všetky baby vo veku podobnom tým vo filme, tomu niečo chýbalo. Proste je to čisto film pre dievčatá a ja ako chalan som ho pozeral len z recesia a aby som sa zasmial, prípadne nahliadol do sveta dievčat.GAYY, poviete si. No moja sestra mi potvrdila, že to tak vážne baby robia. Smutná puberta. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že holky jsou tady vypleskaný z kluků, který vypadají jako kříženci koštěte a lízatka. Teda ona i hlavní hrdinka by v realu byla dobrá leda k dojení krav. Naopak ta její uhlavní rivalka ve filmu vylíčena jako hnusná sviňě se mě docela líbila, jednak tím, že se snažila ublížit hlavní hrdince a jednak tím, že měla celkem hezký nohy. Scénu jak tu budoucí dojičku krav při pozemním hokeji sestřelila na zem považuju za nejvydařenejší, bohužel v těsným závěsu následuje scéna nejtrapnější, ve který tento čin všichni odsoudí s tím že to nebylo od blondcky hezký. Mě kdyby se nějakej smeták sral do holky a já proti němu hrál pozemní hokej, tak bych klidně vzal nejbližší psí hovno a rozmazal mu ho po hubě, hezký - nehezký. Prostě naprosto překroucenej film. Nějaká kravka, která vypadá jakože utekla z výstavy strašidel si zamene, že chce debila, sere na to, že debil už má holku, původní holka si začne před uprchlým strašidlem svýho debila bránit, ale film je vyprávěn tak, že kravka je vlastně užásná holka a obranářka je za zákeřnou sviňi. VIVAT OBRANÁŘKA !!!! ()

Reklama

Char_lotte 

všechny recenze uživatele

Na knihách o Georgii Nicolsonové jsem vyrůstala. Proto mě mrzí, že filmovému zpracování musím dát tak malé hodnocení. Kam zmizela ta vtipná a sarkastická Georia? Kam zmizel skvělej Komik Dave (ten tragéd ve filmu rozhodně není)? A taková nicotná zmínka o Ucouranejch dvojčatech Jackie a Alison? Jasný příklad toho, že pokud se někdo snaží nacpat čtyři knížky do 96 minut, nedopadne to dobře. Zůstala jen podprůměrná teenage komedie, ve které zlo je černé (Lindsay) a dobro bílé (všechny hlavní hrdinky) a malá Brigitte Jonesová nakonec uloví svého kluka snů, všechny své další ctitele nabídne svým kamarádkám (wtf?) a hlavní záporačka bude dokonale znemožněna přede všemi. Jako klidně, děvčata okolo dvanácti let se na to určitě rády kouknou, ale nevydávejte to za film podle knih Louise Renninsonové, protože je to úplně jiný příběh. Jediné, co je v tom filmu dobré je hudba, Stiff Dylans rock! ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Pobaví, neurazí. Kvalitativně o trochu výš než podobné filmy tohoto žánru (pohádky o tom, že ztřeštěnost a opravdovost porazí blond vlasy a tanga). Hlavní hrdinka (v podání Georgie Groome) není moc sympatická, je to popravdě ještě dost dítě. Nechápu, jak holky, které si před týdnem začaly holit podpaží, můžou vdychat nad „bohem sexu“. Co s ním asi tak budou dělat? Při rozmýšlení jestli dvě nebo tři hvězdičky mě přepadl konec sladký jako kamion cukrové vaty a já při přetrvávající bolesti břicha dávám dvě… Jedno minus za hrozný český název, jedno plus za neznámého herce Seana Bourkeho (Tom). ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

No taková nenásilná blbinka, ale docela se mi trefila do povznesené nálady, takže jsem si to užil. Ostatně já radši naivní film o mlaďoších co řeší první pusy, než o štětkách co obtáhly půlku třídy. Pravda ovšem je, že ta holka nebyla zrovna extra štramanda. Ke konci, kdy přichází očekávaná romantika, už to trochu drhne, ale k vyslovenému trapasu to nespadne. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama