Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že holky jsou tady vypleskaný z kluků, který vypadají jako kříženci koštěte a lízatka. Teda ona i hlavní hrdinka by v realu byla dobrá leda k dojení krav. Naopak ta její uhlavní rivalka ve filmu vylíčena jako hnusná sviňě se mě docela líbila, jednak tím, že se snažila ublížit hlavní hrdince a jednak tím, že měla celkem hezký nohy. Scénu jak tu budoucí dojičku krav při pozemním hokeji sestřelila na zem považuju za nejvydařenejší, bohužel v těsným závěsu následuje scéna nejtrapnější, ve který tento čin všichni odsoudí s tím že to nebylo od blondcky hezký. Mě kdyby se nějakej smeták sral do holky a já proti němu hrál pozemní hokej, tak bych klidně vzal nejbližší psí hovno a rozmazal mu ho po hubě, hezký - nehezký. Prostě naprosto překroucenej film. Nějaká kravka, která vypadá jakože utekla z výstavy strašidel si zamene, že chce debila, sere na to, že debil už má holku, původní holka si začne před uprchlým strašidlem svýho debila bránit, ale film je vyprávěn tak, že kravka je vlastně užásná holka a obranářka je za zákeřnou sviňi. VIVAT OBRANÁŘKA !!!! ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska se pro podobné filmy označení film nehodí, a tak hledám kandidáta, který vystihující název vymyslí za mě. Takže jiného hodnocení než odpad by si „to“ nezasloužilo, ale co.. Já se u té hovadiny bavila.. Příště až půjdu na maškarní, převléknu se za plněnou olivu. Od nynějška si netrhám obočí, ale holím si ho. A až budu mít smutnou chvilku a žádný chlap v blízkosti, už vím, že si stačí na nějakou dobu sedět na rukou a pak když si šáhnu na prsa, nepoznám, že se osahávám sama. Jsem zas o něco chytřejší :o) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Blbost. Ale dá se s poklidem přečkat ;-) Pohlcena pubertou a zahlcena hormony jsem četla všechny díly o Georgii, takže jsem věděla přesně, do čeho jdu. Ale mile mě překvapilo, že některé "hlášky" byly zmodernozovány, to je fajn :-) Aneb romantická komedie o pošahancích, kočku nevyjímaje :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě pro mladší holky. Jediný co se tu řeší je, jak maj 14ti letý holky dostat nějaký strašný borce z Londýna, pak jak se oblíknout a jestli nosit tanga a nebo ne a na závěr se vše vyřeší dospěle, no prostě nic neočekávanýho a někdy toho bylo na mě trošku moc, ale nemůžu řict, že to je vyloženě nuda, ale rozhodně bych si dokázal představit lepší zápletku, nicméně za chudáka tlustýho Anguse, kterej to tam nehorázně schytával s těma oblečkama od malý sestry Georgie musim hvězdičku přidat ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

No .. objektivně to hodnotit nemůžu, buď sem se smál normálním vtipům nebo naprostejm koninám, kterejch tam nebylo pomálu, sice jsem to rozdejchával dost dlouho, ale v podstatě je to dobrý. 45% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších teenage komedií, na které se dá normálně podívat, vydržet bez problému až do konce, a sem tam se i trochu pobavit. Je zde asi všechno, co by měla taková komedie o náctiletých pro náctileté mít, kamarádky, školní idol, sokyně v lásce, konflikt, zlom, vše se v dobré obrací, láska, happy end. Klasické schéma, bez kterého se neobejde žádná teenage komedie, pokud se tedy nesnaží být originální, což se zde skutečně neděje. Ale není to nikterak špatné, možná jsem se u toho neválel smíchy, ale některé zajímavé scénky zde byly, obzvláště oblečky kocoura Anguse byly velice zajímavé. Ale ruku na srdce, i když to není originální, tak já mám právě takovéto filmy se zavedenými postupy rád a šťastné konce očekávám, takže není téměř co vytknout. Herecké výkony průměrné (herci zde ani neměli snad s výjimkou hlavní hrdinky téměř žádnou složitou práci s hraním), film taktéž průměrný, vše tak nějak v normě a bez výkyvů, zkrátka typická teenagerovská komedie, kterých je všude plno, ale to není důvod, proč si tenhle film nevychutnat a neužít. Já jsem s tím, co mi bylo naservírováno, docela spokojený a bez jakýchkoliv větších výhrad uděluji průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček, film ani nezaujal, ale ani nezklamal. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, jak milý a vtipný film s nadhledem tohle je, pak ale přišla závěrečná oslava narozenin a příjemný pocit byl v kelu. Grrr. Přesto ale Angus, Thongs and Perfect Snogging vřele doporučuju - první hodina je prostě výborná, navíc diváci nahlédnou do pubertální dívčí duše a divačky si zase poslintají nad Aaronem Johnsonem, který cca dva roky před tím, než se rozhodl nakopávat zadky, nemá na práci nic jiného než vypadat k zulíbání. Zmínit se sluší i výtečný soundtrack. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

A tohle byl pokus o co? Přišlo mi to značně nechutné. Nejvtipnější scéna byla ze začátku, když hlavní hrdinka běhala po městě jako hrášek (či co to bylo), každopádně to bylo jediné co si z filmu pamatuju. 2* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný film, který mi hodně padl do noty. Ano, je to místy hloupé a naivní, ale když se člověk vrátí v myšlení do puberty (ohledně mě to skutečně vypadá, že se tam v rámci výběru filmů v poslední době tak trochu vracím), tak film Angus, Thongs and Perfect Snogging dokáže docela potěšit. Navíc je fakt, že obsahuje hodně vtipných scén. Já se bavila na jedničku a kdyby mi skutečně bylo patnáct, možná bych hodnocení ještě zvýšila. PS: Proč se u nás nikdy neujaly školní uniformy? Jak ráda bych někdy nějakou nosila...! ~(3,7)~ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Takovýhle blbiny mne baví. Tedy samozřejmě za určitých okolností. Jako když jsem u příbuzenstva na Slovensku a tam místní Markízy a Jojky trpělivě takovéto žvásty neustále reprízují, tak už to beru jako jakýsi folklór. Je to prostě zabavně hloupé... 70% ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Když hodnotím tento film, je třeba si uvědomit, že je to film pro teenagery a musím uznat že v tomto žánru je to jeden z nejlepších snímků. Není na něm nic extrémně přehnaného a ani v něm nic nechybí. Velmi potěšující je, že hlavní hrdinka nepatří mezi tak často propagující se typy modelek a tudíž tento film dává takovou nepsanou naději i obyčejným smrtelníkům, že láska jednou potká i je. Milé a nenucené. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi líbilo! Báječná oddychovka na páteční večer, která vyobrazuje hlavní bod pubertálních holek, a to, jak vypadat úžasně a sbalit největší borce ze školy. Hlavní "hrdinka" mi byla velmi sympatická, takové nehorázné tele. A ta její malá "kočičí sestra", na ni snad nikdy nezapomenu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Režisérka filmu Blafuj jako Beckham se tentokrát vrátila s pubertální komedií pro holky v pubertě, jež se zamilovávají na požádání. Samozřejmě se zamilovávají jen do krásných hochů, kteří hrají v nějaké hudební skupině na kytaru. Sice budou muset o svou lásku svést boj s třídní krasavicí, ale jejich čistota a dobrota nakonec zvítězí... Tož asi o tom je tenhle film. Uznávám, nepatřím k cílové skupině. Všechny ty výskající a juchající holky mi lezly krkem. Třídní kráska mi přišla tlustá. A i když mám dvě ségry, nikdy ve svých 14 letech nepištěly tak, jako tyhlety filmové děvy, a často si k chození vybíraly ne hezké, ale ošklivé, i když vnitřně zajímavé týpky. Ale možná Američanky, nebo v Americe naturalizované Indky, mají jiné způsoby chování. I když popravdě si myslím, že paní režisérka přestřelila velmi těžce, protože tohle je o dívkách jejího mládí, ne těch současných. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len necelú prvú polovicu a tak berte moje hodnotenie s týmto vedomím, no to, čo som mal to šťastie (smolu) vidieť, bolo príšerné. Hlavná hrdinka má traumu z toho, že v 14-tich ešte nemá chlapca, potom sa objaví ofinkáč, ktorý musí v každej scéne vyzerať úžasne, aby ho mohli jeho obdivovateľky hodiny a hodiny ospevovať a špehovať, pričom je to celé presladené, upišťané a namiesto vtipného len trápne. P.S.: Neviem, či je Georgia Groome dobrá, alebo zlá herečka, no jediné čo dokázala spraviť tu, bolo pozdvihnuté obočie na znak prekvapenia, alebo znechutenia, alebo nechápania, vlastne všetkého, čo bolo treba zahrať. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po prvej polhodinke za 5...ale potom zoslabol humor...a nakoniec to skĺzlo do sladkej romantickej, ale stále milej a vtipnej komédie určených najmä pre -násťročné dievčatá...ale ja som sa holt celkom fajn zabával ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobře jsem se bavila, ale některé scény byly až tak trapné, že jsem se pomalu styděla i já před obrazovkou. Jinak A. Johnson? Toho jsem vůbec nepoznala, že hraje v tomhle filmu, jsem zjistila až po jeho zhlédnutí :D ()

Reklama

Reklama