Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Ježiš, proč tak málo procent? Co je špatného na potrhlé teenagerské komedii pro mladé holky? Není to vulgární, nejsou tu debilní kecy o sexu, naopak je tu docela chytrý humor a celé je to prostě roztomilé. Je jasný, že se to bude líbit především 14letých holkám ale mě je dvacet a líbilo se mi to - pravda, možná jsem ještě úplně nedospěla, vždyť ta puberta je tak krásné období. :) Každopádně je to super, navíc je to víc anglické, než americké, což mám ráda. A hlavně hlavní hrdinka je moc sympatická a krásná, mnohem víc hezčí než ty tuctovky v ostatních filmech. A ten modrookej fešák byl taky fajn. Od Protivnejch sprostejch holek konečně teen komedie, na kterou se hezky kouká. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska se pro podobné filmy označení film nehodí, a tak hledám kandidáta, který vystihující název vymyslí za mě. Takže jiného hodnocení než odpad by si „to“ nezasloužilo, ale co.. Já se u té hovadiny bavila.. Příště až půjdu na maškarní, převléknu se za plněnou olivu. Od nynějška si netrhám obočí, ale holím si ho. A až budu mít smutnou chvilku a žádný chlap v blízkosti, už vím, že si stačí na nějakou dobu sedět na rukou a pak když si šáhnu na prsa, nepoznám, že se osahávám sama. Jsem zas o něco chytřejší :o) ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, jak milý a vtipný film s nadhledem tohle je, pak ale přišla závěrečná oslava narozenin a příjemný pocit byl v kelu. Grrr. Přesto ale Angus, Thongs and Perfect Snogging vřele doporučuju - první hodina je prostě výborná, navíc diváci nahlédnou do pubertální dívčí duše a divačky si zase poslintají nad Aaronem Johnsonem, který cca dva roky před tím, než se rozhodl nakopávat zadky, nemá na práci nic jiného než vypadat k zulíbání. Zmínit se sluší i výtečný soundtrack. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama