Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pluto Nash je nielen názov trochu bláznivej akčnej sci-fi komédie Rona Underwooda, odohrávajúcej sa v atraktívnom prostredí na Mesiaci, ale aj meno titulného hrdinu v podaní Eddieho Murphyho. Eddie Murphy bojuje na Mesiaci s mafiánmi, v žánri, ktorý mu vyniesol popularitu aj majland v akčnej komédii, ktorá opäť stavia úplne na jeho komediálnych schopnostiach. Tentokrát ide však navyše o sci-fi, čo je zrejmé z prostredia, kde sa príbeh odohráva. To, že sa dej filmu odohráva na Mesiaci, snímku síce ozvláštnilo, ale to je asi tak všetko. Inak kopíruje iné vesmírne snímky. Eddie Murphy tradične veľmi hovorí a tentokrát aj veľa nastrieľa, ale ani jeho komediálny talent nezakryje trochu chabú zápletku a nedomyslenosť scenára. Ale ja som sa bavil a budete sa aj vy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nebýt mě, nikdy by nezpíval !!" - "Ty jsi učil Tonnyho zpívat ??" - "Ne, ukecal jsem jednoho chlapa, aby mu nalil do krku kyselinu.." ;) Vypadá jako pes Pluto, štěká jako pes, jmenuje se Pluto, ale přesto to není pes Pluto, když navíc ani megaprůserem zavánějící projekt, natočený vlastně jen za účelem pohonění vlastního trika a především ega, nevyčenichá.. Kdo je to ?? No, Eddie Murphy přece !! ;) Velmi špatný film mistra Underwooda vlastně nakonec jen předznamenává ten nevyhnutelný pád kdysi velké akční hvězdy do hollywoodského hnoje plného všech těch Norbitů a podobných zrůdností, z něhož Eddie jen sem tam vystrčí hlavu.. John Cleese zde však přes svoji doslova miniroli tradičně skvostný.. ()

Reklama

Hansolo35 odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to je fakt masakrozní bejkárna. Všichni padouši jsou bílí a k tomu jeden šilhavej albín. Zbytek osazenstva jsou sice většinou černí pašeráci a zloději, ale jsou to ti "dobří". To by člověk ještě přežil, ale děj je fakt ubohý, vtipy nulové, efekt žádné a jako třešnička na dortu reklama na budoucí prezidentku USA Hillary Clintonovou. No, v tomhle propadáku jí reklama nebyla zrovna platná. To je jediný plus filmu. (Trump tu má pouhou realitní kancelář) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt nejde. Nudná, příšerná komedie, která není ani v jeden moment vtipná. Přísahám, že jediná legrační scéna je pronásledující úchylný automat. Trvá asi 20 sekund... Rosario Dawson je sice krásná ženská, ale jako herečka (tehdy) pěkný prkno. A Eddie? Ten je příšernej v čemkoliv hraje...nebetyčná kravina, která vám ukrojí skoro 90 minut života. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Kdybych řekl že jsem se nudil tak bych lhal,jasně spousta lidí zjistí že je to nejprodělečnější film a už to jim zamlží hodnocení,tak si to shrneme kostýmy a kulisy dobré,má to neotřelé nápady a ne že ne a dostal mě taneční styl z roku 2080 :-). Mínus jsou především nelogické chování padouchů v závěrečné bitce. Celkově se hlavní padouch a konec filmu chovají nelogicky. A hlavní hrdinka to samé. Mám dojem že tenhle film se prostě zaplatit asi nemohl ale není příliš špatný a takových 50 procent by si zasloužil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama