Reklama

Reklama

Rande s upírem

(TV film)
  • Kanada Mom's Got a Date with a Vampire (více)

Obsahy(1)

Adam a Chelsea majú problém. Adam chce ísť na koncert Headless Horseman a jeho sestra Chelsea chce mať rande so svojím priateľom. Potrebujú dostať svoju mamu na večer z domu za každú cenu. Šanca sa naskytne, keď svojej mame dohodnú schôdzku so záhadným mužom. Avšak podozrenie, že tento pán čoskoro vycerí zuby, je stále silnejšie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Walt Disney si získal nejednu generaci svými animovanými snímky a řadou kultovních postaviček, které se dodnes těší velké oblibě. Naneštěstí se rozhodli poslední roky vrhnout i na celovečerní hrané filmy a je nutno podoktnout, že zhruba polovina z nich za moc nestojí. Možná s tímto mým výrokem řada lidí souhlasit nebude, ale já to tak prostě cítím. Já přece jenom vždy upřednostňoval ty animované. Teď už na to navíc nahlížím jako člověk, který již přesáhl třicítku a některé jejich díla ve mně doslova vzbuzují odpor – tedy na to, že bych se na ně snad měl někdy dívat se svými dětmi. Malí caparti však na to jistě budou nahlížet úplně jinak, však je to taky dělané pro ně a ne pro starého „capa“. Příběh jako takový je dětsky naivní, ale to neznamená, že by byl vyloženě špatný. Máme tu zlobivé leč milující děti, zlého upíra a zoufalé snažení zachránit svou matku z jeho spárů. Klasické schéma Dobra a Zla bylo zachováno, občas se tu objeví i několik vtipných situací a ani herecké výkony nejsou vyloženě špatné. Jenže dospívající a starší diváci se u toho budou zřejmě poněkud nudit, stejně jako já. Nečekal jsem žádnou extra hororovou atmosféru ani stříkající krev (však je to dělané pro malé děcka), ale přece jenom je tu dost nezáživných pasáží, které se daly rozhodně vylepšit. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Děti se nutně potřebovaly na víkend zbavit maminky a tak jí dohodly rande s velice šarmantním mužem, neměly ale tušení, že oním mužem je upír, po kterém už delší dobu jde samotný Van Helsing. Díky dětem se mu podaří upíra dostat tam kam patří. Zpátky do rakve. Nenáročná rodinná komedie, která zabrousila do vod upířích filmů. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dve pubertálne deti, trinásť ročný Adam a jeho staršia sestra Chelsea, dohodnú svojej mame stretnutie so šarmantným mužom. Ukáže sa však, že to nie je človek. Vydesí ich, keď zistia, že ich "Mama má rande s upírom" (Mom´s Got a Date with a Vampire). Tento kanadsko-americký snímok vyprodukovala v roku 2000 spoločnosť The Walt Disney Company pre svoj vlastný televízny kanál Disney Channel. Je to film určený detským divákom, takže od toho nemožno očakávať nejakú hustú horrorovú atmosféru, či solídne prepracovaný scenár. Napriek tomu som si to pozrel. Bola to jednoduchá kinder horrorová vamp komédia. ** ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Děti mají svůj cíl, a máma nemá muže, ony tátu. Co tedy s ní? Klidně jí domluví rande s upírem, neb pro Adama je návštěva koncertu důležitá, a pro jeho sestru Chelsea zase rande, neb už se cítí na přítele, už mámu tolik nemusí. Hlavní postavou je tedy tajmný muž, tedy bude natolik divný, aby udržel divákovu pozornost? A musí být divný jinak, než je divák navyklí! Neb co už někde viděl, to už nepotřebuje vidět znovu. Divný je pro mě za 2 hvězdičky. Není snadné napsat divného, když už tolik filmů o nich bylo natočeno. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slaboduchy film o tom, jak deti chcu z domu dostat matku prec .... lebo maju svoje zalezitosti.Tak jej dohodnu rande s kym, to nech si uz kazdy pozrie : 38 % ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama