Reklama

Reklama

Valentin McKee a Earl Batess pracují jako údržbáři v městečku o čtrnácti obyvatelích. Jednoho dne se rozhodnou odejít a vydají se na cestu přes poušť za vyhlídkou lepšího zaměstnání. Tam se setkají s Rhondou LeBeckovou, seismoložkou, která měří podzemní aktivitu. A ta právě nyní nevysvětlitelně stoupla. Po cestě najdou starého Edgara, který nehnutě sedí na sloupu elektrického vedení a nepochybně se tam před něčím schovává. Pak nacházejí mrtvoly svých spoluobčanů. To už není legrace, v kraji se děje něco záhadného. Val a Earl se vracejí do městečka. Z Changova obchodu se snaží zavolat do nejbližšího většího města, spojení ale nefunguje. Mezitím už zjistili, že je pronásledují podivní obrovití červi, kterým z otevřené tlamy vylézají chapadla. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Výborná hororová zábava. Takto by měl vypadat zábavný horor s nádechem komedie. Skvělý Kevin Bacon 4* 

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Skvělý komediální horor,skvěle jsem se bavil,i následující filmy jsou velmi kvalitní,rozhodně stojí za to podívat se na celou sérii.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Dostal som typ od kamaráta na dobrú hororovú sériu a po 1 super.Ale ono som sa tam viac smial ako plakal.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

To Tsunami_X: Jasně, to byla taky první věc, která mě napadla - ti červíci si byli dosti podobní s těmi z Lynchovy duny! :-)

Saimon

Saimon (hodnocení, recenze)

Jeste dnes citim v puse pisek a boli me nohy....Z ceho? Z toho intenzivne sugestivne prozivani celeho filmu s hlavnim hrdiny. Videl jsem sice uz hodne davno,ve veku kdy me neminul ani BadTaste,Mimic,Armada Temnot....A tenhle film jsem miloval....proto 5/5

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Kdekoli na vás může z podzemí vyskočit velký červ a sežrat vás. Jediné co musíte pro svou záchranu udělat je přestat vydávat jakýkoli zvuk a počítat s tím že si vás to nevšimne a odplave si někam jinam :-)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Reklama

Reklama