Reklama

Reklama

Rozvod mrtvých

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Česko, 2011, 14 min

Obsahy(1)

Mladí manželé v touze po urovnání svého manželství vydávají se na dobrodružnou cestu do tajemného hotelu v temných hvozdech. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné! Jediné, co trošku stojí za to jsou úvodní titulky, ačkoli... Počkat... Tam se vykrádal Švankmajer, pak přijde Přeučil a .... Vykrádá se Saki: Léčba neklidem, doslovně, samozřejmě. Nasleduje laciný vtípek a .... Světe div se, znova se doslovně vykrádá! Tentokrát Drákulův Švagr. A takových věcí by se dalo najít určitě víc. Dále tu máme hlavní hrdinku, jejíž představitelka absolutně neumí hrát, která podle mě zazdila jedinou dobrou scénu svých hlasem (záběr ven z auta dveřním okýnkem), ještě otravnější bylo nechutné klíčování každého obrazu, jako by si autor nedokázal najít ani kus trávy? Vážně?? Neumějí točit před plátnem a proto to udělají i když někdo padne do trávy na zem???? NE! Hnus scenáristický i technický, možná bych se smiloval nad jednou hvězdičkou, kdyby to byl film amatérský, ale pokud mají tato individua studovat cokoli ohledně filmu, ani to si nezaslouží, mám nutkavou touhu tvůrce mučit nekonečnou smyčkou traileru na babovřesky! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Docela prdel. Pro ukrácení dlouhé chvíle v práci ideální :) Pěkně kafíčko, na uši sluchátka a následující čtvrthodinku se bavit tím, jak je to pitomé, až je to vtipné. Kritický pohled ostatních stran hereckého výkonu Moniky Hronové nesdílím, její prapodivná dikce mi osobně přijde legrační a hodící se k celkovému duchu tohoto sympaticky pokleslého dílka. Zamrzí ovšem vykrádačka známých filmových melodií, naopak úvodní titulky jsou luxusní. Mimochodem když se Přeučil na začátku zmíní o hotelu "Ozon", považoval jsem to za narážku na známý snímek "Konec srpna v hotelu Ozon" Jana Schmidta z r. 1966, ale tudy cesta evidentně nevede - o něco později v ději jsem si v záběru na štít hotelu všiml dvou nefunkčních písmen v jeho názvu, který se ve skutečnosti jmenuje "Hotel Pozoun", což mi teda fakt vtipný nepřijde. A ano, jistě, po invenční stránce je to dost bída a filmový znalec zde bezpečně identifikuje nespočet původních vzorů, které zde posloužily jako více či méně přiznaná inspirace, což asi není úplně ideální. Ale jinak u mě dobrý, přijde mi malicherné vystavovat studentské filmíky tohoto typu přehnaně tvrdé kritice. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Ikdyž beru v potaz, že se jedná o studentskej film. Na tohle se prostě koukat nedá. Film obsahuje dementní a nefungující humor, otřesný herecký výkony, dialogy,........ Tohle nemohl spasit ani J. Přeučil. A co tam k_rva dělal ten Bambi ??????? ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne každej má to štěstí,že studuje filmovou školu a může si poručit pana Přeučila a taky ne každý kdo filmařinu studuje,má talent.Nebudu hodnotit ani kameru či animace,obojí je totiž na vynikající úrovni.Ovšem težce iritující slečna v hlavní roli rozkošně zabijí celý film,i když hlavní vinnu na tom má režisér.Který pouze nehorázně a vykalkulovaně krade.Pokud se má dráha českého filmu do budoucna točit kolem lidí,kteří jako svůj absolventský film natočí brutální zhovadilost o hovně,kopírující americká hororová kliše,včetně několika kultovních scén a zapojí do toho minimum sebe,nebo něčeho originálního,má se český film opravdu na co těšit.Už jen z principu odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady dostala česká amatérská tvorba, zase jednou pořádně „pokouřit“. Docela by mě zajímalo, jak k tomu dokázali přemluvit Přeučila, aby v něčem takovém účinkoval. Po trikové stránce to byla bída, nicméně jsem se alespoň párkrát dokázal i zasmát – nejen likvidačním scénám, ale i tomu způsobu pohybu zombíků – či co to bylo – to však beru jen jako nepovedený vtip. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, co tohle bylo. Člověk by řekl, že studentský film bude alespoň na trochu větší úrovni, než obyčejný fandovsky amatérský, ale u tohohle si nejsem dost jistý. Marně si lámu hlavu, zda to všechno bylo jen z neschopnosti, nezkušenosti nebo z čisté záměrnosti, v každém případě mi to nevychází jako pozitivum. Díky alespoň za Moniku Hronovou, která to alespoň trošku rozsvítila a svým sexy šlapáním na jazyk rozněžnila. Z tohohle jsem opravdu na rozpacích, zřejmě to není můj šálek kávy a nejsem schopen docenit případné kvality. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Jednu za Bambiho, jinak je to prvotřídní sračka, vytažená ze sračky, která se válela ve sračce, která byla v další sračce.. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky super (ano, taky jsem si vzpomněla na Švankmajera), animované pasáže taky prima a triky hodně vtipný - vždycky mě znova pobaví, jak George zakopne, upadne a zapéruje na trávníku :)). Myslím, že by z toho byl ideální půlnoční film ve Varech ;-) ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Práce na tom musela byť kopa, ale výsledok je proste otrasný. Akoby hovoril : "Pozrite sa, čo všetko som sa naučil.!" Bral by som to ako amatérsky fun-trash, lebo zaujímavé momenty tam boli, ale ako absolventský kraťas z filmovej školy... ? ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky a tak nějak začátek filmu, nahrávali tomu, že z toho nakonec vyleze něco zajímavýho, ale...Je to jenom další ukázka toho, že český film půjde průběhem času, úplně do hajzlu. Mít to štěstí, jako tvůrci, co natočili tuhle frašku, rozhodně bych se snažil natočit něco originálnějšího, než jen zasranou vykrádačku. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Moji oblíbení písečtí kamarádi jako hlavní aktéři tohoto dílka jsou úžasní... Karel opravdu na režii trochu zabil potenciál herce, se musí nechat... Úvod naprosto geniální, postupem už to maličko upadá a jde na mou náturu trochu až moc mimo náš svět, ale nevadí a neškodí... :) Určitě si to na Youtube najděte a pusťte, zvláště v nočních, či brzkých ranních hodinách je to výborná kulturní vložka! :-D ()

Reklama

Reklama