Reklama

Reklama

Metropolitan

Trailer

Obsahy(1)

V bytě na Manhattanu se téměř každou noc schází několik přátel z vyšší sociální třídy a diskutují - cynický Nick, Charlie filozof, párty milující Sally, Audrey a Tom, který však pochází z úplně jiného prostředí, než ostatní, a způsob života svých přátel vlastně spíše kritizuje. Najde však spřízněnou duši v Audrey, která se do něj zamiluje, i když netuší, že o něm neví zdaleka úplně všechno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Čas kolem Vánoc pro zlatou mládež z vyšší střední třídy NY smetánky. Čekal jsem na přicházející moudra z pera scénáristova a jeho přečtených knih, ale z úst mládenců vypadávala jen klišé a prázdné fráze. Takže hlavním středobodem nonšalantních večírků se stávají milostné avantýry, ve kterých dominuje outsider Tommy, který miluje frivolní Serenu. Do Tommyho se zamiluje upjatá Audrey a vše se odehrává a nahrává borcovi Rickovi. Alespoň jedno moudro: O manželství se přemýšlí až ve třiceti. ()

Reklama

conery1 

všechny recenze uživatele

" Nejaká forma viery je nám vrodená. Čiastočne ju strácame a obnoviť ju môžeme iba jej uvedomelým vyznaním. Ty už si tým prešiel? Nie, ale dúfam, že sa tak stane." Pomalá jazda s mladými filozofmi, hľadajúcimi zmysel života, sa mi veľmi páčila. Bolo to príjemné sledovať ako sa dvaja z nich pokúsia o to, o čom iní spolu hovorili. Viera v seba bez skutkov je mŕtva. Herci presvedčiví a ja som sa ešte dlho po dopozeraní príjemne usmieval. " Je menší pesimista než ty. Áno, je nedôveryhodný." ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Tohle mne tedy až tak nechytilo. Samotný příběh je velice chudý, dal by se odvyprávět ve čtvrt hodině. Zbytek je hlavně mudrování, často velice plané a mnohdy z něj je cítit, že ani autoři scénáře už nevěděli o čem, a jen vyplňovali prostor. Samotná atmosféra filmu je krajně nepravděpodobná, byť se tváří jako odraz reálné života tehdejší mládeže. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je scénář snímku "Metropolitan" rozhodně velmi dobře napsaný a má momenty, které jsou skvělé, i když dialogy nenudí, tak jsem se do filmu celkově nějak nedokázal dostat, jako kdyby se mi všechny postavy, které jsou zde prezentované, nějakým způsobem prostě protivily a mě nebavilo je sledovat. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama