Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (109)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Klasická česká komédia, ktorá balansuje na hrane komédie a drámy, pričom sa neprikláňa ani k jednému žánru. Vždy to začne celkom pekne, nápad je dobrý, ale scenár a réžia sú opäť totálne odfláknuté. O nejakých hereckých výkonoch sa nedá hovoriť a ako pri takmer každej českej komédii posledných rokov, si vo finále poviete, že to bola strata času... ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Opět  u českého filmu jsem nepobral , proč to tu má oproti divadelnímu záznamu tak nesmyslně nízké hodnocení , takže vám tam pane Balcar trochu přilepšim . Zřejmě jako menšina budoucnosti , bílý "lyberárně" smýšlející středoškolsky vzdělaný dospělý hetero jedinec sem bavil na 4 hvězdy. Příjemná letní komedie , za mě úplně v pohodě. A jinak panu Šteindlerovi ty kokoti opravdu jdou skvěle. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kristýna Hrušínská zdědila herecký talent po tatínkovi a ne, to není kompliment. Být to chirurgové, nenechal bych si na sebe od nich sáhnout, ale na divadle se to asi snese. Pro sichr je ale stejně lepší, pořídit si na tohle deklamování svoje vlastní. Do filmu by ale tohle neumětelství pronikat nemuselo. Pak se vedle vás postaví Bolek, Mádl, Vágnerová, nebo Žák a působí to přinejmenším rozpačitě. A to tahle minela ještě zdaleka není tou největší, co se Pánského klubu týče. Tím je všechna ta demence, kterou je to od A do Z komplet protkaný. Je to hezky barevný, lidi tady na sobě mají hezký hadry, ale je to blbý, až to bolí. Nebo že už by na tom dneska nezáleželo..? P.S.: Producent Punk film?! V tom případě is punk really dead. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Poslední recenzi jsem zde psala před x lety, přecejen jsou už jiné povinnosti. Ale nedá mi to a zkusím zachránit alespoň jednu duši od tohoto utrpení. Bylo to celé extrémně nevtipné až trapné, předvídatelné a nudné. Toto všechno bych přežila, ale herecký výkon hlavní hrdinky a celkově její postava byla prostě...nesnesitlná. Nejsem psycholožka, ale při představě, že by v nějakém filmu tímto způsobem dehonestovali mé povolání, mě upřímně řečeno děsí. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Náběh na solidní komedii s vážným podtextem to mělo. Ale zde se projevilo rčení, že méně někdy bývá více. Mnoho načatých příběhů, které nejsou dokončeny, zakrývají i hlavní dějovou linii a nedávají šanci vyniknout nikomu a ničemu. Možná se mohl krotit scénárista, nebo se trochu více snažit režisér. Pak by se film vyhrabal ze zcela zapomenutelného šedého prázdna a mohl se dostat aspoň na průměrnou pohodovou odpočinkovku, na kterou se každý rád podívá znovu. Tady ani kvůli představitelce hlavní role, které to tu jinak velmi sluší, nemá smysl koukat znovu. Zbytečně zahozená příležitost, potenciál v příbězích i v hercích to rozhodně mělo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • O tom, zda má příjmout roli, se Zuzana Žáková radila se svým otcem Zdeňkem Žákem, který ve filmu také hraje. „Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy,“ prohlásila Zuzana o jejich společné scéně. (Duoscop)
  • Pánský klub se stal celovečerním filmovým debutem nejen pro režiséra, scenáristu a koproducenta filmu Matěje Balcara, ale zároveň i pro celý jeho hlavní tvůrčí tým. Šlo o kameramana Aleše Svobodu, střihače Jana Vondráška, vedoucího produkce Ondřeje Prášila, scénografa Jana Balcara ml. a skladatele Jana Kučeru. Zároveň celá realizace připomínala takový rodinný podnik, protože Matěj Balcar údajně do filmu zapojil přesně 16 svých příbuzných, pokud počítáme Balcary i Hrušínské. Na place prý dokonce vznikla panákovací hra, že za každého Balcara na plátně si musíte dát drink. Dokoukat závěrečné titulky je tak pro hráče prý poměrně náročné. (Nerdik)

Reklama

Reklama