Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na prezidenta Spojených států byl spáchaný v jeho sídle atentát. Agentka tajné služby Alex Mc Gregorová zasahuje proti protokolu ochrany prezidenta a je odvolána z funkce. Do úřadu se brzy vrátí jako osobní ochránkyně prezidentové šestnáctileté dcery Jess. Prezident Jonathan Hayes navrhne, aby Alex s dcerou a jejími přítelkyněmi odjela na výlet do divoké přírody do Willow Creek v Coloredu. Mezitím jednotky FBI objevili v pohoří Bitterroot v Montaně základní teroristy zvané Bojovníci za americkou svobodu, kteří jsou podezření za atentát na prezidenta. Pokojné dny stanového tábora v přírodě naruší náhlý únos prezidentovy dcery profesionály členy hnutí za americkou svobodu, kteří žádají za život prezidentovy dcery výkupné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele

Snímek hodně pochybné kvality o šéfce ochranky prezidentovy dcery, kterou samozřejmě unesou a naše hrdinka se pouští do nerovného boje se zabijáky. Už asi vím, kde se inspiroval Chuck Norris ke svým dvěma dílům Prezidentova muže. Že by u téhle blbosti? ()

monolog 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě se podle mě Mastroianni (a doufám upřímně, že s Marcellem nemá nic společnýho) docela vyšvihl. Je to sice zase řáckej blábol, ale aspoň je to celkem zajímave odehraný a natočený. Sice konec nikoho nepřekvapí a ani děj není kdovíco, ale oproti jeho ostatním filmům jsem tohle viděl dvakrát a pár okamžiků dokonce uvažoval, že bych si to nahrál. Pak jsem si jednu vrazil a uvědomil si, že cédo za pět kaček je příliš drahá záležitost. Ale celkem se to dá. Ten teploušek z Melrose jím snad opravdu je, protože hrál úplně stejně (a možná za to mohl i stejnej dabing). K postavám. Hlavní agentka je originelně drsná a tvrdá, prezidentova dcera je klasicky nepříjemná, hlavní záporák vypadá spíš jak nějakej bufeťák, kterýho by vyrazili i z nejhoršího zaplivanýho pajzlu a jeho pomahači jsou klasický přihrávači. Prezident je podobnej typ jak Michael Douglas ve filmu Americký prezident nebo Kevin Kline v Daveovi. Průvodce lesem je skorem MacGyver, i když není nijak technicky zdatnej. Celkově papír a plocha, tabula rasa. Přesto je tam několik hezkých záběrů na přírodu a celkem rychlej děj, kterej sice nikoho nenechá na pochybách, jak to bude pokračovat, ale i tak celkem zabaví. Mimochodem se to dočkalo druhýho dílu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ja si na väčšinu týchto akčných videobrakov asi nikdy nezvyknem. Ale stále majú svojich konzumentov, keďže sa vo veľkom točia ďalej. Aj to je súčasť gigantickej filmovej mašinérie. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jejich hodně podobných ale pokud nejsou skvělý herci a celý scénář není aspoň na 3 hvězdy promyšlený je táhle záležitost nuda. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Uff..,to ale byly noční muka a masírka v jednou:-o) Závěrečné scény byly tak trochu postavené na hlavu, co myslíte? Sjezd divokých pěřejí, střelba do prázdného člunu, dýchání s úst do úst bez podpěry hlavy atd atd. Špatné herecké výkony povětšinou nesympatických hlavních hrdinů, děj je takový předvídatelný, že vás to po chvíli přestane bavit, prostě laciný americký brak, který k běžnému shlédnutí nedoporučuji. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Sydney v Austrálii. (Terva)

Reklama

Reklama