Reklama

Reklama

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k seriálu Wonder Woman. Musím říct, že mě to dost bavilo. Taková klasická sedmdesátková jednoduchá zábava s kapkou té roztomilé naivity (to neviditelný letadlo, to byl masakr). Nicméně Lynda Carter v roli Wonder Woman je fakt kus. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Sakra ono to i po 40 letech funguje. Oproti snaze o přílišnou temnotu a vážnost, o kterou se DC v poslední době dost často snaží, je tohle tak příjemně naivní a taky zábavné (ta babča s kulometem neměla chybu). A musím uznat, že Lynda Carter je jako Wonder Woman nejen neskutečně sexy, ale zároveň i děsně roztomilá. 75 % ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Naivní, dětinské, a kostým WW působí směšně... Přesto má však tento "pilot" zajímavý děj, sympatické herce a ani technické zpracování nepůsobí nikterak rušivě... Výtek by bylo mnoho, avšak v porovnání s příšernou Supergirl (1984) je toto rozhodně klenot hodný Oscara... Já se bavil, Lynda Carter je navíc velmi kompetentní hrdinkou... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo horké léto 1942, nad Evropou rozprostíraly perutě války Adolf Hitler a Benito Mussolini. A co se nestalo v našich oblíbených zásadně demokratických USA? Světlo světa spatřila Wonder Woman, nejpůvabnější hrdinka DC Universa oděná do slušivého kostýmu s hvězdami a pruhy. Ať žije Lynda Carter a její nejroztomilejší úsměv televizní obrazovky 70. let! Tento božsky zábavný pilot dal cele zapomenout na všechny ošemetné pokusy o převedení Wonder Woman z komiksu na malé plátno a přilepil diváky k novému seriálu na další tři roky. Báječné, i s odstupem let hravě zastiňující obdobný kousek z 90. let Lois & Clark: The New Adventures of Superman. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama