Reklama

Reklama

Eddie Izzard: Dress to Kill

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Velká Británie / USA, 1999, 114 min

Recenze (11)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem zase jednou šlápla vedle. Navnaděna skvélými vystupeními britských stand-up komiků Morana a Baileyho a taky vysokým hodnocením na CSFD, jsem sáhla po něčem, co jsem pouze útrpně dokoukala do konce. Zasmála jsem se asi dvakrát lehce a jednou více. A to má toto video téměř dvě hodiny. Trapné, nezábavné, nevtipné. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Ukrutně vtipné, nečekaně chytré, velmi, velmi zábavné a zkrátka všechno, co člověk od stand-upu očekává. V podání Eddieho Izzarda navíc mile osvětový rozměr. Neokoukatelné! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Eddie Izzard je ve stand-up vystoupení zcela jiný než ostatní vypravěči. Nesnaží se vás přesvědčit a ani nijak nekleje. Vypráví jen jako, aby řeč nestála. Nikam nespěchá a mile vypráví o historii Evropy, Hitlerovi, transvestitech. Hodně si pomáhá mimikou a je roztomilý jako malé štěně u misky se žrádlem. Nejvíce jsem se smál u scénky se smrtí Engelberta Humperdincka = hraje na diváky dvojí hru, mimicky naznačuje, že si děla srandu, že on neumřel a vzápětí naznačuje, že ne, že si nedělal legraci. Publikum absolutně neví, ale je to vtipné. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Zas po delší době britský stand-up a zase trochu jiný. V některých pasážích jsem prostě brečel smíchy a to především v přídavku, kdy mluvil o jazycích, to jsem se málem udusil smíchy. Je prostě dobrej. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, že se místy směju víc, než jsem kdy smál třeba u Dylana Morana. Byl jsem rád, že vůbec můžu dýchat. Zkrátka dvě hodiny smíchu. ()

MarthyL 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem ho viděl v top 100 stand up komiků podle hlasování diváků Channel 4 a v řádce těch sto kousků jednoznačně vybočoval, minimálně make upem. Stand up a make up to mi tehdy připomínalo klauna v cirkuse. Netuše hlubší smysl toho líčení. Pak jsem viděl tenhle jeho gig a bylo jasno. Pro pochopení "vzniku" stand up komika doporučuju film jeho bývalé partnerky Sarah Townsendové BELIEVE. V něm je popsána geneze Eddieho kariéry. Bylo milý zjistit, že jeden z producentů Dress to Kill byl i Robin Williams. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Sice moc stand-up komiků neznám, ale Eddie musí být jedním z nejlepších. Nenechá vás vydechnout, žvatlá, zatancuje, máchá rukama, trefnými poznámkami hlásí svět kolem sebe a vy se usmíváte. Inteligentní šoumen. Ale přesto těch opravdu geniálních vtipů tam nebylo až tolik a není až tam nekorektní jak by mohl být, proto zůstanu na lepších čtyřech. Ale God attack the queen jsem vydýchával hodně dlouho. ____ Napodruhé jasných pět. Geniální show, umíral jsem smíchy. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeho nejlepší Stand-up. I když se musí brát dost s nadhledem a ohledně faktografických údajů, ze kterých si dělá legraci, se mu nedá věřit. Jinak je naprosto skvělý. ()

Reklama

Reklama