Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jim Douglas a jeho mechanik přijíždějí s broukem Herbiem do Paříže, aby se zúčastnili automobilových závodů z Paříže do Monte Carla. Shodou okolností je ve zdejším muzeu vystavován diamant za 6 miliónů dolarů, který ukradnou dva zloději. Při útěku před policií ho ukryjí do Herbieho nádrže na palivo. Začíná kvalifikační závod. V první rozjížďce se Herbie zamiluje do Lancie. Jelikož se do ní ale opravdu "zakouká", brání jí v jízdě a řidička Diane je velmi rozčílená, že se kvůli Herbiemu nedostala do kvalifikace. Herbie i Lancie ale dostanou ještě jednu šanci a ve druhé kvalifikaci se oba do finále dostanou. Oba zloději se celou dobu snaží k Herbiemu dostat, aby získali svůj ukradený diamant. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (14)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Další kouzelný díl o oživlém Herbiem, který jede rallye ve Francii z Paříže do Monaka. Sebou veze ukradený diamant, jenž si ho do něj schovali dva zloději. Tak jak tomu bylo u předešlých dvou dílů, opět je to poklidná pohádková podívaná, která je na druhou stranu zase šílenou blbostí se spoustou otřesných triků. Hlavně když jedou v autě, tak je vidět, že jedou před plátnem. [353. hodnocení, 12. komentář, 62%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nekončiace trampoty s autíčkom Herbie pokračujú a honba za ukradnutým diamantom sa môže začať aj pri pretekoch na starom kontinente. ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $29,000,000Tržby Celosvetovo $- ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami roztomilá blbôstka, ktorá sa tvári, že má scenár. Aj preto, že vo filme sa len jazdí a len hľadá diamant (ktorý je v aute), dostávajú sa preteky na hranicu trápnosti. Aj napriek tomu, že ide o komédiu, je brutálne, že Herbie sa podchvíľou niekde zadrbáva (aj polhodinu) a aby potom zakaždým všetkých dohnal (a mohol sa ísť zase zadrbávať). Herbieho romantické dvorenie je však fajn... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám, tak půlka komedií z roku 1977 se bude točit kolem aut. Na rozjezd tu mám třetí díl Herbieho. K tomu se vrací hrdina z jedničky, ale s novým mechanikem a po jeho lásce z prvního dílu není taky ani stopa. A je to díl od dílu dementnější a infantilnější. Herbie je na rallye ve Francie, k tomu nevědomky pašuje kradený diamant, takže po něm jde dvojice neschopných zlodějíčků, do toho jsou tu nesympatičtí soupeři a jedna řidička od rány. A Herbie se zamiluje do Lancie :) Je to pitomé, všichni se šíleně pitvoří, přehrávají, ale na druhou stranu to uhání svižně kupředu, je tu spousta závodění s krásnými auty. A Herbie opět řádí na místech, kde auta nemají co dělat a rutinně "likviduje" všechny možné lumpy. Pitomost, ale nemám srdce dát míň jak 3*. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Z trojice filmů o Herbiem, které Prima vysílala, byl tento asi nejlepší. K Herbiemu se vrátil jeho "páníček" Jim a rozhodl se oslavit s ním comeback. To hlavní, co ale film dělá nejlepším ze série je protředí a vedlejší role. Protože jsme ve Francii, tak hraje prohnaného komisaře Boucheta Jacques Marin. V roličkách jsou tu i Jean-Jacques Moreau jako neuctivý řidič a hlavně Gérard Jugnot, který zde zahrál etudu, která by bez problému zapadla do Pana Tau. Bonbónkem na dortu je dvojice zlodějů v podání Bernada Foxe a Roye Kinneara (Planchet z Lesterových Mušketýrů). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Lancia, do které se Herbie zamiluje, je velmi vzácné auto. Je to Lancia Scorpion, americký derivát Lancie Montecarlo. Bylo jich vyrobeno jen 1 801. Pro film byly použity celkem tři – jedna pro závodní scény, jedna pro ukazování a jedna rozřezaná pro scény v interiéru. Filmování přežila jediná, ta co se používala pro závody a mimo jiné ve filmu skončila ve vodě. Současný texaský majitel ji před několika lety nechal zrenovovat do podoby, ve které byla ve filmu. Stejný majitel má i Herbieho z filmu Zamilovaný brouk. Mimochodem Lancia Scorpion byla pro film vybrána záměrně, měla pomoci propagaci Lancie v USA. Film ale propadl a stejně tak i Scorpion. (Stejšn)

Reklama

Reklama