Reklama

Reklama

Dívčí komando

  • USA Act of Vengeance (více)
Trailer

Obsahy(1)

Linda (Jo Ann Harris) je znásilněna mužem v hokejové masce. Zjistí, že není jedinou obětí a najde několik žen, kterým se stalo to samé. Spolu pak vytvoří tým, který usilovně pátrá po muži v masce. (Terva)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - Bill Marx. Příběh znásilnění a pomsty. Pět žen , bojové umění a jedna společná píseň. Lepší než děj samotný je výběr hereček. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Klasická 70. léta a počátek "sleazy" násilných a úchylných exploiterů ... V tomto případě se nejedná o nějaký extrém, ale svoje silné stránky film rozhodně má. Jednak je to postava sériového "znásilňovače" - "serial rapist", který nosí oranžové montérky od oleje a hokejistickou masku, stejnou jako měl Jason ve Fryday 13th. Takže Jason nebyl rzhodně první, kdo si tuhle masku ve filmu nasadil, ale už nějakých 6 let před ním nějaký filmový úchylák. Navíc úchylák se během filmu změní i ve vraha, takže zde proběhne pár vražd a tím pádem můžeme s teorií počátku slasherů kolem roku 1978 jít do kopru... Jinak ze zvrhlíka opravdu nejde dobrý pocit a je to totální magor ... i když maximálně vychcaný a fyzicky téměř nedobitný ... Znásilní asi 6 dívek, jimž policie nedokáže pomoci, takže vytvoří jakýsi "rape squad", partičku "tvrdých" holek., které nakopávaj koule každému chlapovi, který se snaží nějak dovolovat na holky apod. ... Zabiják o nich ale stále ví a sleduje je. To, že se holky daly dohromady a učí se karate apod., jej akorát ještě víc rajcuje a chystá na ně léčku "all in one" ... Samozřejmě musím zmínit také přítomnost docela notné dávky nahoty, násilí na ženách, brutality a několik znásilnění, které jsou skutečně docela nechutné a jak tvůrcové, tak úchylák si s nimi dává docela záležet ... Film sráží hlavně herecký výkon většiny hereček a celkově se na něm stáří již prostě podepsalo... Každopádně pro milovníky této odnože povinnost, malá ztracená úchylná rarita ... ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jingle Bells, klasická vánoční americká píseň, která je nejspíše tím hlavním poznávacím znamením tohoto filmu! Nízkorozpočtové sleazy sexploitation s dávkou opravdu decentní exploitace. Žádná sláva, na téma znásilnění/pomsta znám daleko lepší, co byly natočeny ..Sexuální deviant (Peter Brown) v oranžové kombinéze a hokejové masce (à la Jason Voorhees nebo Michael Myers), postupně na různých místech znásilní asi pět žen, ženy to nechtějí nechat jen tak, na policii nespoléhají, nakonec tedy patřičně vyškoleny a vybaveny vezmou vše do svých rukou pod vedením atraktivní, ale i dosti ostré, Ann Harris (první oběti), vytvoří tzv. "RAPE" skupinu (jistá aliance proti mužským násilníkům všeho druhu) a honba za pomstou může začít! Znásilnění ve filmu není tak zvrhlé a sadistické, je spíše založené na silné psychologické stránce, nahota je zcela zbytečná, dialog směšný a hraní jakbysmet, ale film je na druhou stranu dost zábavný..Konec odehrávající se v temném lese (atmosféra celkem slušná) je slušně vyhrocený, ale titulní hrdina je opravdu fyzicky zcela nemožný a téměř neškodný..Jak napsal Flipnic, který mě k filmu přivedl, - "úchylná rarita". Vystiženo přesně, doporučeno jen zájemcům a fanouškům zmíněného žánru... ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Thank you, Mr. Rapist, for choosing me!“ Holt spodní prádlo se v 70. letech nenosilo. Určitě to není poprvé, kdy nějaké hovado dostane chuť na mladé maso. Vesměs jsme byli zvyklí, že šlo o nedobrovolný sex jedné s partičkou nějakých venkovských balíků a následně o pořádně bolavou pomstu (několik filmových zastavení á la I Spit on your Grave). Tady je to přesně naopak, protože obětí chlapíka v oranžových montérkách a v hokejové masce je víc. Dámy po rozčarování na policejní služebně vytvoří „komando“ a pustí se do pátrání samy. Rape sekvence nejsou tak „špinavé“ a extrémní, jak by si pár diváckých sadistů asi představovalo, celkově je to hysterické, herecky přepálené a režijně nenápadité. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Prevažne neznámi herci podávajú spoľahlivé výkony. Režisérovi sa podarilo vyhnúť sa senzáciechtivejšiemu aspektu príbehu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském Hollywoodu, Pasadeně a Los Angeles v USA. (Epistemolog)

Reklama

Reklama